АЛО МАТЕМАТИЧАР! Срба има дупло више од шиптара на Хелму, попушићеш кривичну због ширења панике!
фото: Танјуг

АЛО МАТЕМАТИЧАР! Срба има дупло више од шиптара на Хелму, попушићеш кривичну због ширења панике!

Србија данас коментар: Тешко земљи у којој је шиптарски пропагандиста председник који сваки наступ у скупштини Републике Србије користи како би ширио шиптарску црну пропаганду и ноторне лажи. Данас опет са говорнице скупштине шири шиптарску црну пропаганду о броју шиптара и Срба. Као на Косову и Метохији има нешто тек 95.000 Срба ал зато је ту скоро милион шиптара што је ништа друго до најобичнија дезинфромација и лаж! На Косову и Метохији тренутно једва да има нешто испод 50о.000 шиптара. Постоји један веома лак начин да се утврди њихов тачан број на широм Хелма па и на Косову и Метохији. Погледај бре идиоте колико брашна потроше за месец дана и ништа више.  Чак и да нека будала поверује у шиптарску црну пропаганду коју шири Александар Вучић опет ће рачуница о броју шиптара и Срба на читавом Хелму да буде на страни Срба. Има нас ђубре плаћеничко дупло више од шиптара.

______________________________________________

Председник Србије казао је данас пред нама није лак задатак и да није време за превелика очекивања или очекивања која нису у складу са реалношћу која је око нас.

Вучић је истакао да смо некада морали да одлажемо питање Косова, али га тиме га нисмо решили. Он је истакао да смо дужни да то решимо према грађанима Србије.

Он се осврнуо на егзодус Срба са КиМ, посебно у време доласка међународних снага на КиМ.

– Срба има не више од 95.000, а Албанаца не више од милион – казао је Вучић и навео да је однос Албанаца наспрам Срба јесте 1:15.

– То довољно говори о тежини са којом се суочава наш народ и наша држава… Урадили смо много тога чиме можемо да се поносимо. Просечно смо давали око 500 милиона евра за наш народ годишње – навео је председник Србије и навео да је одлив мањи, иако се тренд наставио да људи иду у централну Србију ради бољег живота.

Он је истакао да замрзнути конфликт не одговара, односно да Србима на КиМ није до тога.

– Они живе неупоредиво теже и они желе преговоре да бисмо могли да дођемо до компромиса. Ако неко одмрзне конфликт, није питање ко има више оружја, ко је снажнији, већ ко има право неко да враћа децу у мртвачким сандуцима – навео је председник Вучић и навео да западне земље неће променити свој став о независности Косова.

РТС/Б92

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Небојша Стефановић узвратио на Вучићеве лажи и подметања

Небојша Стефановић узвратио на Вучићеве лажи и подметања

Министар војни Небојша Стефановић скинуо је рукавице и најавио контранапад. Тако би се могла прокоментарисати …

АKАДЕМИЦИ МИНИСТАРKИ: "Нема доказа да је ова технологија БЕЗБЕДНА, патент Рио Тинта још није одобрен"

АKАДЕМИЦИ МИНИСТАРKИ: “Нема доказа да је ова технологија БЕЗБЕДНА, патент Рио Тинта још није одобрен”

Иако “Рио Тинто” наводи да има оверен патент да технологија прераде руде литијума и производња …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *