fbpx

Ана Брнабић понижава већинску нормалну и традиционалну Србију, треба законом забранити промоцију хомосексуализма међу малолетним особама

3.8
(20)

Промоција девијантног понашања мањине, подржаног од стране Владе Србије и њене премијерке, је последица дугогодишњег покушаја да се свест српског народа промени и обликује по жељи оних чији је крајњи циљ гашење живота у Србији.

Све оно што је вековима у Србији и целом свету било ненонормално и чега се народ стидио, данас је уз подршку СНС-овске власти постала званична државна политика, иако се сваке године број становника у нашој земљи смањује за педесет хиљада.

Никада до сада „парада срама“ није добила толику медијску пажњу на РТС-у као јучерашње дешавање које је предводила премијерка Ана Брнабић.

Крајњи циљ оволике пропаганде настраности од стране свих ресурса државних институција јесте да се ускоро кроз законске предлоге омогући усвајање деце од стране хомосексуалаца и да се легализују њихови „бракови“, што је у директној супротности са Уставом Републике Србије.

Кршење Устава је очигледно и на примеру спремности Ане Брнабић да се одрекне дела територије Републике Србије и да стави потпис на издају Косова и Метохије. Нема сумње да су све активности Ане Брнабић усмерене против интереса Србије и њених грађана.

Уместо да стане на страну младих који беже главом без обзира из Србије, породица које су угрожене од судских извршитеља, на страну младих брачних парова, стотине хиљада радника који раде без икакве правне и социјалне сигурности, представници власти и даље воде политику уништења Србије.

Једино решење је да се законски забрани промоција хомосексуализма међу малолетним лицима која се спроводи путем државник медија, иначе ће Србија ускоро постати колективни старачки дом за оне који остану да живе у њој.

Борба за очување породичних вредности је тема свих конзервативних политичких организација у целом свету, јер управо очување традиционалне породице спречава пропаст наше цивилизације.

Двери

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ана Брнабић: Од 1. марта пореске олакшице за запошљавање странаца у Србији

5 (2) Премијерка Србије Ана Брнабић и председник Привредне коморе Србије (ПKС) Марко Чадеж представили …

КОРОНА ЦИРКУС: Србија медицински феномен, о наталитету брине Ана Брнабић

4.9 (29) Политичка ситуација у Србији одавно је постала ствар медицине. По понашањима људи из …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *