Аустријанци у Бечеју снимали порно филмове са СРПСКОМ ДЕЦОМ

Аустријанци у Бечеју снимали порно филмове са СРПСКОМ ДЕЦОМ

0
(0)

Бечејска полиција ухапсила је у Бачком Петровом Селу мушкарца С.К.Г. (47) и жену С. Б. (35), обоје држављани Аустрије, због сумње да су се бавили дечијом порнографијом у том месту.

Према речима портпарола Основног суда у Бечеју Марка Божовића, на предлог тужиоца њима је одређен притвор у трајању од 30 дана у Окружном затвору у Зрењанину због тежине почињеног дела и могућности бекства зато што су страни држављани.

– Против осумњичених поднета је кривична пријава за кривично дело искоришћавање рачунарске мреже или других комуникационих средстава зарад извршења кривичног дела против полне слободе према малолетним лицима. Укратко, ради се о малолетничкој порнографији. Сумња се да су ухапшени Аустријанци у Бачком Петровом Селу правили порнографски материјал који су даље дистрибуирали – рекао је Божовић.

Он није хтео да прецизира о каквом конкретно порнографском материјалу је реч; да ли су то фотографије или порно филмови и да ли је више деце умешано у ово кривично дело.

– Тужилаштво је скупило доста материјала и истрага је у току а доказни материјал ће бити презентован наступајућем судији приликом наредног саслушања. На првом саслушању на коме је одређен притвор осумњиченима није било речи о почињеном кривичном делу. Само смо разговарали о томе да ли им треба одредити притвор и у ком временском периоду зато што постоји оправдана бојазан да осумњичени могу да побегну. Даља истрага и накнадне изјаве осумњичених довешће до више детаља – изјавио је Божовић.

Како сазнаје “Блиц“, осумњичени С.К.Г. и С.Б. од недавно имају пријављено боравиште у Бачком Петровом Селу али нису подносили захтев за добијање држављанства.

Грађане Бачког Петровог Села шокирала је вест да је у њиховом месту неко снимао дечију порнографију, а кажу да за аустријски пар нису ни чули да је у селу.

Блиц.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Игор Јурић о идентитету политичара педофила – ПРИЈАВИО САМ ГА РАНИЈЕ ПОЛИЦИЈИ! (видео)

Игор Јурић о идентитету политичара педофила – ПРИЈАВИО САМ ГА РАНИЈЕ ПОЛИЦИЈИ! (видео)

0 (0) Пре годину дана политичара осумњиченог за педофилију полицији и тужилаштву пријавио је и …

Палма, Дачић и Брнабић одлазе, ево ко им помаже, СВИ ДОKАЗИ ИСПЛИВАЛИ!

Палма, Дачић и Брнабић одлазе, ево ко им помаже, СВИ ДОKАЗИ ИСПЛИВАЛИ!

4.8 (23) Ових дана је започео нови ријалити за народ Србије и све оне који …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend