Беливук је почео да коље у време ваше власти док сте ви то годинама ћутке посматрали

Беливук је почео да коље у време ваше власти док сте ви то годинама ћутке посматрали

Србија данас коментар: Просто је невероватно слушати представнике политичког крила мафије у Србији овога пута оличене у британском намештенику Ани Брнабић. Она би требало све да зна о наводним лажима кољача Беливука јер у време док је она председник владе та група кољача и психопата је достигла врхунац њихове моћи и снаге. А могла би и свога деду по оцу да пита где му је завршио брат! Он је знао све о клању. Нарочито Срба. Нису Беливук и екипа клали по Марсу већ су жртве обрађивали између осталог и на партизановом стадиону што је десетак минута шетње од виле у којој је живела Јованка Броз а у којој се данас башкари Ана Брнабић. Као што им службене легитамације и службена возила МУП-а и БИА нису давали Марсовци већ они које је влада Ане Брнабић овластила да се баве тим пословима. Нису Марсовци годинама терорисали политичке противнике СНС и Александра Вучића већ су то управо били припадници организоване криминалне групе Вељка Беливука. Као што нису Марсовци годинама растурали огромне количине наркотика у Београду већ су то управо радили припадници организоване криминалне групе Вељка Белививука којима су политичку заштиту пружали управо људи који директно раде за владу Ане Брнабић попут генералног секретара владе Нешка Недића а да не говоримо о личним контактима сина председника Данила Вучића са том кољачком групом. Оно што Ана Брнабић заборавља је да су изјаве оптуженог Вељка Беливука доказни материјал у суду и да по њима мора поступати како Тужилаштво тако и истражни органи полиције. То што политичко крило мафије у Србији мисли да се сакрије иза лажи и безочне црне пропаганде неће проћи. Сви који су директно или индиректно учествовали или подржавали организовану криминалну групу Вељка Веливука наћи се на удару закона пре или касније. Ја вам не би био у кожи. А доказа ваших злочина и непончинстава је толико да вам ни Бог отац и да хоће не може помоћи.

____________________________________________

ПРЕДСЕДНИК Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да не жели да коментарише изјаве вође криминалне групе Вељка Беливука, јер су то, како је рекла, речи психопате и кољача који отворено лаже.

“Он каже да није ни убица ни криминалац тако да нећу даље коментарисати отворене лажи психопате и кољача које су политички усмерене”, рекла је Брнабић одговарајући на питања новинара током посете Босилеграду.

Навела је да Беливук, као и сви који су оптужени, па и за најтежа и најбруталнија кривична дела, има право да говори шта год жели у својој одбрани, али да је суштина у томе како други употребљавају његове речи.

“Суштина је у томе како други и у коју сврху други употребљавају његове речи писхопате и кољача и да ли користе реч психопата да би промовисали своју политичку агенду и покушали председника Србије Александра Вучића да скину са власти свим техникама и методама, па чак и тиме да им као партнер на том послу томе буде неко као што је Беливук”, додала је Брнабић.

Факти

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

АЛО ИДИОТИ! Направите прво аутобуску станицу у Београду

АЛО ИДИОТИ! Направите прво аутобуску станицу у Београду

Премијерка Ана Брнабић изјавила је да Србија планира да уложи шест милијарди евра у железничке …

Kако се дописивао “Савет за безбедност”: Kолувијине људе раскринкале поруке

Kако се дописивао “Савет за безбедност”: Kолувијине људе раскринкале поруке

Један оф главних доказа којим тужилаштво располаже у поступку “Јовањица 22 била је пресретнута телефонска …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *