БЕЗ ЦЕНЗУРЕ Србија у кредитима – Слободан Kомазец, Бранко Драгаш и Драган Радовић (видео)

У најновијем издању емисије “Без цензуре” гости су били професор Слободан Kомазец, економиста Бранко Драгаш и економиста Драган Радовић. Тема емисије “Србија у кредитима”. Професор Kомазец сматра да је Србија у дужничком ропству јер је банкарски сектор потпуно препуштен страном фактору. Банке уместо да улажу у привреду, оне извлаче капитал ван граница Србије и додатно осиромашују нашу државу.

Професор Kомазец истиче да је неопходно променити комплетни економски систем и окренути се човеку, а не профиту. Драган Радовић упозорава да је на делу незапамћена крађа електричне струје. Он упозорава да је ЕПС јавно предузеће из којег се буџетска средства преливају у приватне џепове и то највише на име губитка енергије током преноса који је у Србији двоцифрен. По Радовићу Србија је презадужена држава и оптерећена пре свега дуговима на иностраном тржишту новца. По његовој процени јавни дуг Србије је око 85% БДП-а што је скоро дупло од законски дозвољеног максимума.

Бранко Драгаш тврди да је Србија банкротирала само нам то још нико није јавио и то нико не сме да објави. Србија нема могућност да са актуелним руководством и привредном структуром изађе из дужничке кризе, јер су само камате на дугове достигле цифру од 2.5 милијарде евра. Драгаш сматра да је свет на прагу глобалне економске катастрофе и предлаже да се не штеди у валути јер су и долар и евро на прагу колапса.

Сазнајте о новим светским економским трендовима и о томе шта доноси ера после короне у најновијем издању емисије “Без цензуре”.

БЕЗ ЦЕНЗУРЕ Србија у кредитима - Слободан Kомазец, Бранко Драгаш и Драган Радовић (видео)

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Издајниче, погрешио си заставу, српску си државу укинуо на Косову и Метохији плус служиш антицивилизацији

Издајниче, погрешио си заставу, српску си државу укинуо на Косову и Метохији плус служиш антицивилизацији

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму део свог говора са прославе Дана српског …

Завршена расподела непокретности бивше СФРЈ: Шта је припало Србији?

Завршена расподела непокретности бивше СФРЈ: Шта је припало Србији?

На јуче и прекјуче одржаном састанку у Сарајеву окончана је расподела непокретности бивше Југославије између …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *