fbpx

Без маске: покорна „раја“ – Босански самит у Кнез Михајловој и послушна „србијанска раја“

0
(0)
Векови пролазе, времена и окупатори се мењају, али менталитет раје остаје исти.
Breaking News: Београд, 22 Јул 2015 – Бакир и Вучи попили „кахву“ у Кнез Михајловој и играли шах! Визита је протекла у миру и достојанствено, са потсећањем на лепа, срећна времена заједничког суживота.
„убићемо 100 Муслимана за једног Србина“ – премијер, 1995
Посета чланова председништва БиХ режиму у Србији може се назвати Бакирова посета земљацима. Бакир из Сарајева посетио је своје земљаке из Бугојна и Тузле, пар Црногораца и неколико наших властодржаца рођених у Хрватској.
Вучи признао да је био четнички добровољац на Јеврејском Гробљу код Сарајева
Вучи признао да је био четнички добровољац на Јеврејском Гробљу код Сарајева
Босанци из БиХ су након свечаног ручка са Босанцима који су на власти у Србији прошетали Кнез Михајловом, где су уз „кахву“ одиграли партију шаха. Музика тамбураша морала је да сачека крај шаховске партије, да се не би реметила концентрација „труста мозгова“.
„Бакир Изетбеговић вођа радикалних исламиста у БиХ“ – Америчка НВО
Примитивну верзију провинцијског вашара уз шетњу руку под руку, обезбеђивало је преко 1,000 полицајаца, које ће – заједно са „случајним пролазницима“ платити грађани Србије из буџета.
Босански самит у Кнез Михајловој. кахва, шах, тамбураши на увце и послушна „србијанска раја“
Босански самит у Кнез Михајловој. кахва, шах, тамбураши на увце и послушна „србијанска раја“
Врхунац посете био је свечани обилазак макете арапског студењака, народу познате као Београд на води. Министарка Михајловић из Тузле најавила је да „Србија има новца за Београд на води“, али је то није сметало да нас задужи додатних 3,86 милијарди долара за грандиозни пројекат. Истини за вољу, њена задуживања неће плаћати становници Тузланског кантона, већ „србијанска раја“.
Приликом посете Бакира земљацима на власти у Београду, договорени су нови економски и инфраструктурни пројекти – чије ће рачуне плаћати грађани Србије.
Најављена изградња инфраструктуре за НАТО пакт на Балкану част је и привилегија „србијанске раје“. Након аутопута Ниш-Тирана и пруге Београд-Скадар, нова у низу бриљантних идеја министарке из Тузле је повезивање Румуније и Босне – пројектом који ће финансирати грађани Србије.
Наставак принудне управе НАТО ђака у окупираној Србији само је продужетак идеологије чији је зачетник Сарајлија Борис Тачић. Приликом посете Руском Председнику у јануару 2008-е године, Борис је тражио од Путина изградњу великог складишта гаса у Тузли – након чега их је Владимир Владимирович избацио напоље.
Завршна фаза НАТО агенде за Србију оличена је у транспарентној транзицији депоније осиромашеног уранијума у депонију нежељених имиграната. Реализација пројекта де-србизације поверена је НАТО ђацима рођеним у другим државама.
Врхунац перверзије лежи у томе што је финансирање етничког чишћења Србије од Срба част и привилегија покорне „србијанске раје“. Наш менталитет најбоље је описао научник Јован Цвијић:
„од моралних особина се најпре развије понизност према беговима, према насилницима, према свима муџахединима, једном речју према свима који нису раја. Раја се све више навикава на то да је нижа, ропска класа која има да се улагује и клања – да би се умилила господарима“

из окупиране Србије:

Периша, Инфо Анонимни
Референце:
http://anon.in.rs/?p=3189
http://anon.in.rs/?p=3072
http://www.nspm.rs/hronika/velimir-ilic-tadic-2008.-rekao-putinu-da-ulaze-u-bosnu-a-ne-u-srbiju-putin-uvredjeno-napustio-rucak.html
http://www.nspm.rs/kulturna-politika/srpski-imidz-i-rajinski-mentalitet.html
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/vucic-i-bakir-na-kahvi-u-knezu-video/107030
http://www.istinomer.rs/bonus/zorana-mihajlovic-srbija-ima-novca-za-beograd-na-vodi/
http://www.teleprompter.rs/vuciceva-domacinska-seljana-na-drzavnom-nivou.html
фото: AP Photo, Darko Vojinovic

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Италијанска ТВ: Вучић преговара са Вучићем!

5 (7) Чињеница да председника Србије Александра Вучића има исувише у свакој прилици више није …

Вучић: Трудићемо се да будемо у првих 20 земаља у свету које ће добити вакцину

2.7 (7) Трудићемо се да добијемо вакцину што пре, да будемо у првих 20 земаља …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *