Бог „умире“ у ЕУ Паганији
Зграда Европске комисије у облику сломљеног крста, црномагијска симболика

Бог „умире“ у ЕУ Паганији

Један од најпознатијих непријатеља Хришћанства Фридрих Ниче је у свом делу “Тако је говорио Заратрустра” изрекао за његов рад чувену реченицу: “Да ли је могуће да људи не знају да је Бог мртав?” Да ли је Бог умро у ЕУ? Није још, али се чини да неће дуго.

Европска комисија је дала предлог „на техничком нивоу“ да се „божићни празници“ од сада називају само „празници“, да се“ избегава коришћење појмова који се јасно везују за једну религију“, а предложена „смерница“ је да се не помиње Богородица или име Марије, а ни Свети Јован! У британским медијима су се појавили и наслови: „ЕУ забрањује Божић и име Марија“.

Ипак је стигла и реакција пре свих десничарских организација, а и појединих католика занимљиво не и званичне Католичке цркве). Из Европске комисије су схватили да су вероватно мало преуранили па је стигло објашњење Кристијана Вигнанда званичног гласноговорника ЕК који је објаснио да „комисија не забрањује помињање Божића већ жели да подигне свест да су сви равноправни!“. Што рече покојни Минимакс, ко разуме схватиће.

Последња истраживања у ЕУ показују да се Хришћанима (Католици, Протестанти и Православни) осећа око 60% грађана, а 30% су атеисти. Број атеиста код младих (од 18 до 29 година) је готово невероватно висок, у неким земљама (Чешка, Литванија) чак преко 90%, а у већини земаља врло високих преко 75%!!! Може лако да се закључи ако не дође до великог преокрета, а ако организације као Европска комисија и сличне наставе свој посао, може да се догоди да ЕУ, а ако је за двадесетак година и буде, постане заједница атеиста и то највећа на свету.

Закључак ми је да антихришћански лоби у ЕУ одлично ради свој посао и да су им резултати видљиви и да су на путу остварења својих резултата. Исти тај лоби вредно ради и у Србији али на мало другачији начин јер су услови рада код нас специфични. Пошто ми Срби ипак имамо само једну цркву, СПЦ, онда је и деловање лобија једноставније, уништавањем СПЦ се директно уништава и Хришћанство у Срба. А како нам је лепо објашњавао Арчибалд Рајс овде се све свето и српско најефикасније уништава Срба. Лако је да се претпостави да ће антихришћански лоби да покуша да у СПЦ убаци оне кадрове који ће својим деловањем да помогну да мање образован народ, а који нажалост представља већину, закључи да су нам владике и попови лопови и преваранти, па зато и не треба да се иде у цркву нити поштује Вера праотаца.

Борба за веру

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ИНСТИТУТ Роберт Кох: 95,58% оболелих од Омикрона у Немачкој су РЕВАКЦИНИСАНИ

ИНСТИТУТ Роберт Кох: 95,58% оболелих од Омикрона у Немачкој су РЕВАКЦИНИСАНИ

Извештај Института Роберт Кох (немачки Батут), који је данас објављен, наводи да је 95,58% случајева …

ЕУ ПАГАНИ ПРИЗНАЛИ! Србију нећемо да примимо у ЕУ јер су нам овако јефтинији као радна снага

ЕУ ПАГАНИ ПРИЗНАЛИ! Србију нећемо да примимо у ЕУ јер су нам овако јефтинији као радна снага

Словенија се током свог председавања Саветом ЕУ изборила да у документе поново пуде уведен појам …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *