fbpx

Бошко Обрадовић: Не желимо у Скупштини колонијалног управника Србије (видео)

0
(0)

Председник Двери, Бошко Обрадовић, изјавио је данас на састанку Одбора за евроинтеграције, да Девенпорт који долази из Велике Британије, није компетентан да се бави темом уласка Србије у ЕУ, јер је његова земља изашла из ЕУ.

У свом првом обраћању на заседању Одбора, председник Двери је рекао да је достојанство Скупштине Републике Србије повређено, пре свега контекстом организације ове дебате и доласком Мајкла Девенпорта да нам прича о ЕУ.

„С обзиром да jе Девенпорт члан владе, да присуствује седницама владе, јер ово је влада еврофанатизма, а можда jе он и председник владе, а Вучић министар без портфеља, потпуно jе нормално и природно што jе дошао. Ја сам поздравио његов долазак.

Ми желимо да чујемо његов извештај, али о Брегзиту и томе како треба напустити Европску унију, јер она није добра за европске народе. ЕУ је лоша бриселска бирократска творевина, у којој европски народи немају интерес да буду“ – рекао jе Бошко Oбрадовић .

Председник Двери је нагласио да Двери не желе да у Скупштину Србије долази колонијални управник, који ће да управља Србијом, и поновио, да ако је Велика Британија изашла из ЕУ, зашто Девенпорт долази да нас убеђује да уђемо у ЕУ.

„Дакле, ми желимо да чујемо извештај Мајкла Девенпорта о Брегзиту и о томе како је Велика Британија напустила Европску унију, јер је то за Србију од изузетног значаја. И пошто владајућа већина наставља да иде еврофанатичним путем, предлажемо да се седница Одбора одложи до уласка Србије у ЕУ, јер овај Одбор, легитимно и демократски има право да расправља о европским дезинтеграцијама.

Зато што је данас кључни процес у Европи, не европске интеграције, већ дезинтергације, и све се више назире крај и распад ЕУ“ – закључио је Бошко Обрадовић.

Бошко Обрадовић
председник Двери

насловна слика:Танјуг, Зоран Жестић

Двери

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Авдулах Хоти открио све о шокантном понижавању Србије: Преговарали смо о ратној одштети „Kосову“ и међусобном признању

3 (4) Авдулах Хоти каже да дијалог са Београдом нема алтернативу, али истиче да у …

Србија прихватила нову методологију преговарања са Европском унијом: Брзог приступања ЕУ (не)ће бити

3.8 (4) Александар Вучић, на видео-самиту у Паризу, потврдио је да је Србија прихватила нову …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *