Боже драги, ко је ове и овакве идиоте гласао и довео у скупштину да "представљај" народ?!

Боже драги, ко је ове и овакве идиоте гласао и довео у скупштину да “представљај” народ?!

Посланици Скупштине Србије најавили су данас да ће подржати свих седам предлога закона којима се Србија задужује за још 768,8 милиона евра ради инфраструктурнх пројеката.
Министар финансија Синиша Мали представио је данас законе који се односе на кредите, а новац ће бити уложен у изградњу саобраћајне инфраструктуре, екологију и унапређење рада јавног сектора.

Посланик владајуће Српске напредне странке Владица Маричић рекао је да је за све предлоге закона о томе „заједнички именитељ Александар Вучић“ и да „од када он води земљу све иде на боље и иде напред“.

Љиљана Малушић из исте странке рекла је да је „о оваквој политици могло само да се машта“ и да су до 2012. године политичари „имали директиву“ са стране.

– Политика се води овако како то раде Влада и председник Вучић, уз чију смо помоћ и добили све ове кредите – рекла је она.

Посланик Владимир Маринковић навео је да се данас „и у Врању и Владичном Хану живи неупоредиво боље“него ранијих година и да млади имају перспективу од када је на снази „економска доктрина Александра Вучића“.

Сви посланици који су се до сада данас јавили за реч, подржали су ново задуживање за инфраструктурне пројекте и рекли да је то прави пут, да су кредити повољни, и да „Србија може да се поноси изградњом путева и пруга“.

Посланици ће сутра разматрати неколико кадровских решења у правосуђу, а поподне гласати о свему.

медији

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Подржан предлог за опозив Мила Ђукановића: Црногорска скупштина донела одлуку

Подржан предлог за опозив Мила Ђукановића: Црногорска скупштина донела одлуку

Скупштина Црне Горе усвојила је предлог за покретање поступка утврђивања да ли је председник Црне …

Валентин Катасонов: „Откровења“ Жака Аталија

Валентин Катасонов: „Откровења“ Жака Аталија

Последње Аталијево „откровење“ треба озбиљно схватити и пажљиво пратити. „Душевни болесници“ се спремају за одлучујући …

Један коментар

  1. ПерунГромовник

    Kakva farma goveda…..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *