Браћо Срби, захвалите се том преваранту Кривокапићу на сарадњи и ПУТУЈ ИГУМАНЕ!

Браћо Срби, захвалите се том преваранту Кривокапићу на сарадњи и ПУТУЈ ИГУМАНЕ!

3
(6)

Премијер Здравко Кривокапић изјавио је данас да се у Црној Гори стварају два блока – ултрасрпски и патриотско-комитски, да владу на чијем је челу руше здушно владајуће и опозиционе странке споља и изнутра, као и да је спреман да одступи ако грађани нису задовољни њеним радом.

Кривокапић, који је у ванредном обраћању јавности, након два и по сата кашњења, саопштио је да је покренуо опозив министра правде и људских права Владимира Љепосавића због низа неких пропуста, а да је изјава о Сребреници у парламенту само “долила уље на ватру”.
Премијер је рекао да ће већ данас проследити скупштини захтев о разрешењу члана владе и мисли да је обавеза скупштине да уважи став премијера.

Кривокапић је негирао да је са захтевом за смену Лепосавића одуговлачио и да је такву одлуку донео под притиском страних фактора и опозиције.

А, онда је казао:

“Овде сви притискају владу, зашто неко не притиска судство и тужилаштво. Зашто неко не притиска Скупштину која није донела бројне законе, није омогућила да се развласти РТЦГ која шаље поруке мржње. Пето питање сам поставио да ли ову смену да урадимо ми сами или неко други”, рекао је Кривокапић.

Кривокапић тврди и да је “ово покушај рушења владе изнутра”.

“На томе ради и део владајућих партија и ДПС здушно, а још осећам пипке хоботнице коју нико не успева да сузбије”, казао је премијер.

Црној Гори је, каже, доста подела. “Уместо да се бавимо будућношћу бавимо се и даље прошлошћу. Сузбијете пандемију, нападају због безбедности, решимо безбедност нападају нас због министра и то исти који су проблему допринели. Позвао је грађане да се изјасне о раду владе и ако не буду задовољни први ће отићи”, казао је Кривокапић.

Упитан да ли смена миннистра Лепосавића отвара простор да на његово место дође неко из Демократскког фронта, Кривокапић је рекао да не жели да “крњи ову владу” и да Лепосавића може да замени само неко од експерата, не и политичар. На питање ко руши владу, Кривокапић је цитирао изреку: “Ко се мача лати од њега ће погинути”.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Српски гробови говоре о српској слави (видео)

Српски гробови говоре о српској слави (видео)

5 (3) Српска је војска победама на Кајмакчалану, отворила пут брзом ослобођењу српких земаља током …

Београдски одбор СНС сменио Небојшу Стефановића, ово бре као комунистичка чистка партије

Београдски одбор СНС сменио Небојшу Стефановића, ово бре као комунистичка чистка партије

5 (6) Београдски општински одбор СНС у Раковици, након одржаног састанка, једногласно је изгласао предлог …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend