Насловна / Србија / Хроника / БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ“ ОЈАДИЛА СРБИЈУ: Погледајте колико је коштао само долазак СНС-оваца из Крагујевца
БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ" ОЈАДИЛА СРБИЈУ: Погледајте колико је коштао само долазак СНС-оваца из Крагујевца 1

БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ“ ОЈАДИЛА СРБИЈУ: Погледајте колико је коштао само долазак СНС-оваца из Крагујевца

На митинг „Будућност Србије“ из Крагујевца је, према нешто слободнијој новинарској процени, данас око поднева кренуло око четрдесет аутобуса. Наводно било је предвиђено да их буде 50, али су новинари и знатижељници на неколико пунктова у граду успели да их изброје између тридесет и четрдесет, од чега је неколико, обезбедила Јединствена Србија Драгана Марковића Палме.

Од локалних функционера који су пошли на митинг подршке Александру Вучићу медијима се обратила једино начелница Шумадијског округа Биљана Илић Стошићац која је рекла да је “атмосфера сјајна”, те да ће их у Београду “бити миллион”.

Испред тржног центра “Рида”, где су, уочи поласка за Београд, била паркирана четири аутобуса и један минибус, од локалног функционера виђени су председник Скупштине града Крагујевца Мирослав Петрашиновоић и неколико директора јавног комуналног предузећа “Шумадија”. На београдски скуп кренуло је и више запослених у Радио телевизији Крагујевац, чији сниматељи, примећено је, нису понели камере.

  • Немој да нас снимаш, упозорила је, испред једног од аутобуса који је кретао за Београд, група запослених у градској управи репортерку портала “Глас Шумадије”, који је на свом Фејсбук профилу директно преносила окупљање и полазак Вучићевих фанова на митинг у главном граду.

Локални превозници тврде да изнајмивање аутобуса за превоз до Београда коштало 50.000 динара, те није тешко израчунати да одлазак Крагујевчана који подржавају Вучића на његов митинг кошта око два милиона динара.

Извор: Данас.рс

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Не ходамо ми нигде већ ти олошу издајнички ходаш по ивици ножа 11

Не ходамо ми нигде већ ти олошу издајнички ходаш по ивици ножа

Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је данас да када је у питању Косово, ситуација неће …

Шта брабоњаш бре браву један, ко у Србији диже тензије? Јел ми то некоме цркве отимамо и народ прогањамо? 12

Шта брабоњаш бре браву један, ко у Србији диже тензије? Јел ми то некоме цркве отимамо и народ прогањамо?

Председник Александар Вучић истакао је да би било најбоље да Црна Гора и Србија спусте …

2 Коментара

  1. Ovi koji su dosli na miting su Vuciceve pristalice milom ili silom a svi ostali stanovnici ove zemlje su protiv.

  2. Sva ta marva zasluzuje otkaze jer odlicno znaju sta rade i vide koliko se krade, otima, unistava i izdaje zemlje!
    Zato i oni treba da odogovaraju jer saka bednih vucibatina kojima je zinula ala potrcala da „podrzi“ velicanstvenog nemocnog corka iako zna sta se sve radi sa zemljom i narodom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *