fbpx

Чачак: И на дугом краку новог аутопута саобраћајни хаос и колапс

5
(3)

Да би се од Обреновца стигло до Чачка, сада је потребно око сат времена, након што је у недељу отворен ауто-пут. Али, чим стигнете у Чачак, чека вас затворен вијадукт који води ка Пожеги. Због тога је комплетан саобраћај преусмерен кроз центар Чачка.

Преусмеравањем возила из правца Београд – Ужице, у централне улице у Чачку, настао је прави саобраћајни колапс. Десетине хиљада возила које се дневно упуте ка Ужицу или натраг ка Чачку, сада морају да прођу кроз сам центар града. Колоне аутомобила и камиона, застоји, у најфреквентнијим деловима дана. Тако изгледа дан на улицама Чачка, од тренутка када је обилазница око Чачка затворена за саобраћај због радова.

Многобројни грађани ових дана су на друштвеним мрежама и локалним онлајн медијима, са приличним незадовољством коментарисали још једно затварање кружног пута и усмеравање саобраћаја на градске улице, због радова на вијадукту.

Грађани кажу да гужве сметају, јер због тога касне на посао.

Чачани су посебно љути јер се из године у годину, лети, изводе радови на санирању проблематичних места на вијадукту. Пре непуних годину дана, неколико месеци су се изводили радови на санирању стубова који су попуцали, а саобраћај се одвијао само једном траком. Како смо сазнали, вијадукт ће потпуно бити затворен за саобраћај до 25. августа.

Путнике који су се упутили ка црногорском приморју поред огромних гужви у центру Чачка, сачекаће и радови на путу на чак на два места од искључења са магистрале. Од Прељине ка приморју путнике ће затећи радови између Пожеге и Ужица, али и на путу између Ужица и Беле Земље ка Златибору.

Н1, Вестионлине

фото: Озонпресс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Најсрећнији Божић за јунака са Kошара: Перовић се уселио у свој нови дом (фото)

5 (2) Остра под Буковиком – Зоран Перовић (1979), сиромашни земљорадник из Остре под Буковиком …

Колапс у Србији због снега: На Рудну завејано 200 људи, од Вароши ка Пријепољу саобраћај у застоју (фото, видео)

5 (1) Снег који непрекидно пада дуже од 15 часова у вишим деловима Златара и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *