Чедoмир Јовановић признао да је поново звао Вучића да га спашава после дивљања у Београду

Чедoмир Јовановић признао да је поново звао Вучића да га спашава после дивљања у Београду

4.3
(6)

Чедомир Јовановић, по ко зна који пут гостујући у “Хит твиту” на Пинку признао је да је звао Александра Вучића након што је под дејством велике количине алкохола демолирао локал брзе хране на Новом Београду.

Вучића је по сопственом признању звао телефоном и летос када је тукао човека рекетом, а то из искуства значи да Тужилаштво не сме да озбиљно узме његове предмете у рад.

Занимљиво је да Чеда након најновијег инцидента, сваки дан гостује на режимским телевизијама и на општу зачуђеност, помињући неповезане људе и догађаје, стално понавља “да не може више овако да живи” а нико не разуме шта заправо хоће да каже.

Већина људи која гледа његове наступе долази до закључка да нешто са њим није у реду. И поред тога Јовановић само шета са једне телевизије на другу.

Изгледа да је почео да добија и нове, специјалне задатке од Вучића. Тако је у свом неповезаном и прилично хистеричном излагању оптужио ни мање ни више него директора полиције да га је “газио” Веља Невоља и поручио Ребићу да је требало “да се убије” јер га је тај исти Веља Невоља јурио по ложи Партизановог стадиона у присуству половине државног врха Србије. Откуд Веља Невоља у ложи Партизановог стадиона? То нам никада нису објаснили ни Вучић ни Чеда.

Али, Чеди је ионако одавно свеједно шта прича, он је као Вучићев џубокс – владар Србије убаци петопарац, а Јовановић почне да пева наручену песму.

Изгледа да зато може да дивља по Београду, да пребија људе и демолира локале и да му нико ништа не може – док неко од његове обести не настрада. Док слуша Вучића, може да ради шта хоће а понекад му се и неки прватни дуг отпише или плати у његово име.

Питање је само докле ће и какве ће последице бити за оне који му се нађу на путу.

Директно.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић и ЕУ подземље – савршени партнери

Вучић и ЕУ подземље – савршени партнери

5 (2) Ово је већ уходани „модус операнди“. Данима и недељама Александар Вучић води најстрашнију …

Вучић исламизује Србију и спроводи етнички инжењеринг уз помоћ ЕУ подземља

Вучић исламизује Србију и спроводи етнички инжењеринг уз помоћ ЕУ подземља

5 (1) Председник Александар Вучић изјавио је, након данашњег потписивања Уговора о подршци ЕУ у …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend