fbpx

ЧЕТНИЦИ: Држава да заштити српску децу од мигрантског насиља или ћемо ми то да решимо!

4.7
(37)

У Србији кључају тензије са мигрантима, само пар дана након објављивања снимка на коме мигранти прете возачу аутобуса у Обреновцу, у јавности се појавила и прича о двојици српских младића коју је пребила група од 30-ак миграната.

Срђан Аџемовић из покрета Српски четници каже да су они одговорити, на пребијање српске деце од стране миграната, уколико држава остане нема на насиље које је захватило наше градове и говори о групи од 30 миграната који су претукли два српска младића.

„Циљ мог обраћања, је обраћање српском народу и апел према Влади Србије која је нема, према дешавањима са мигрантим и инцидентима према деци као и уопште становништву у Србији. Задњи инцидент се десио са Луком Миловановицем и Урошем Вујићем, децом којој је отет телефон и коју су мигранти, њих 30 пребили из чиста мира“ поручио је војвода организације Српски четници.

Апелујем дразави Србији да предузме нешто да заштити грађане, јер ако не предузму ништа ми као четники покрет ћемо предузети одређене кораке да заштитимо грађане Србије – рекао је Ажемовић.

Ово није један изловани случај, ови инциденти се дешавају стално, свакодневно и то широм Србије. Шид, Рума, Земун Поље, Београд, сваки део Србије има проблем – рекао је Бојан Илић председник савета исте организације.

Мислио да је ово задње време да Влада Србије обавести грађане каква кривична дела мигранти праве, силовање, разбојништва, да коначно истина изађе и да се народу каже шта се стварно дешава са мигрантима – нагласио је Илић.

Kако наводи дошло је крајње време да неко стане на пут мигрантском насиљу, јер ће Четници бити принуђени да вежбају народ да за одбрану.

Извор: Дневна Газета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Мађарска полиција открила тунел испод границе са Србијом

3.3 (3) Мађарска полиција спречила је прошлог викенда више од 300 миграната да илегално из …

ЦРВЕНИ аларм на Апенинима: 20.000 миграната спремно на ИНВАЗИЈУ италијанске обале

5 (1) Упркос затвореним лукама Италија упозорава на нови талас миграната спреман да запљусне њене …

Један коментар

  1. Gdje sad Stefanovic da kaze o uspesima policije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *