fbpx

ЦГ: Самохрана мајка продаје бубрег да би вратила кредит

0
(0)

ПОДГОРИЦА – Погоричанка Светлана Јелић, самохрана мајка двоје деце, продаје бубрег како би вратила 40.000 евра кредита банци, који је подигао њен бивши муж.

Јелић се, како је казала, на овај очајнички потез одлучила, јер је од агенције која наплаћује дугове банке добила обавештење да мора да се исели из свог стана у Улици 8. марта у подгоричком насељу Забјело.

Немам другог излаза сем да продам бубрег и вратим дуг. Надам се да ћу наћи купца, јер у овом времену кризе лакше је продати део тела, него стан, рекла је она.

Јелић је Дневним новинама казала да је звала директора банке и тражила да јој, као самохраној мајци двоје деце, продуже рок за враћање рата кредита, али није добила позитиван одговор.

Кредит је подигао мој бивши муж у договору са мном. Он тренутно није у могућности да враћа рате, а банка жели да наплати дуг продајом имовине, односно стана у који живим са децом , навела је она.

Јелић је казала да се стан у којем живи са двоје деце и даље води на име њеног бившег мужа, јер након развода није превела половину некретнине на своје име.

 

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *