Став

Чосудовски: Глобалне вакцинације против КОВИД-19 можда се треба више бојати него пандемије

* Програм вакцинације против коронавируса објављен је у Давосу на Светском економском форуму (21. и 24. јануара), једва две недеље након што су кинеске власти 7. јануара идентификовале корнонавирус

* Иницијативу за вакцину против коронавируса гура Коалиција за иновације спремности за епидемију (ЦЕПИ), организација коју спонзоришу и финансирају Светски економски форум (WEF) и Фондација Бил и Мелинда Гејтс

* Симулација Џонс Хопкинса на Догађају 201 бавила се развојем ефикасне вакцине као одговора на милионе случајева (у симулацији из октобра 2019.) нКоВ-а из 2019. године. Симулација је најавила сценарио у коме ће се утицати на целокупно становништво планете
* Током првих месеци пандемије, број заражених се удвостручујује сваке недеље. Сценарио се завршава за 18 месеци, са 65 милиона смрти. Пандемија почиње да успорава због смањеног броја осетљивих људи
* ИД-2020 је део пројекта „Светска управа“ који би, ако се примени, развио обрисе онога што неки аналитичари описују као глобалну полицијску државу која ВАКЦИНАЦИЈОМ обухвата личне детаље неколико милијарди људи широм света

* Ова пандемија је далеко озбиљнија и ђаволскија од H1N1 из 2009. Дала је изговор и оправдање за дестабилизацију економија читавих земаља и осиромашивање великих сектора светске популације

* Можемо ли веровати Светској здравственој организацији (СЗО) и моћним економским интересним групама које стоје иза ње? Можемо ли веровати главним актерима који стоје иза глобалног пројекта вакцинације? Можемо ли веровати западним медијима који су водили кампању страха?

____________________________________________________________________________

          Аутор: Мајкл ЧОСУДОВСКИ, Global Research, 24. mart 2020.

         ШТА нас чека са појавом вакцине КОВ-19 која је почела да се припрема пре него што је пандемија почела?

         Тенденција је да се цео свет блокира страхом и дезинформацијама преко медија. Тренутно су стотине милиона људи широм света под блокадом.

         Програм вакцинације против коронавируса објављен је у Давосу на Светском економском форуму (21. и 24. јануара), једва две недеље након што су кинеске власти 7. јануара идентификовале корнонавирус.

         Водећи играч за нову иницијативу за вакцину против коронавируса је Коалиција за иновације спремности за епидемију (ЦЕПИ), организација коју спонзоришу и финансирају Светски економски форум (WEF) и Фондација Бил анд Мелинда Гејтс.

         Подсећамо на хронологију: Развој вакцине против нКоВ за 2019. годину најављен је на Светском економском форуму у Давосу (WEF) недељу дана пре службеног покретања Светске здравствене службе за ванредну заштиту светског јавног здравља (30. јануара) у време када је број „потврђенх случајева широм света (без Кине) био 150 (укључујући 6 у Америци).

        ЦЕПИ тражи „монополску улогу“ у послу вакцинације чији је циљ „глобални пројекат вакцине“, у партнерству са великим бројем „кандидата“. Најавила је финансирање свог већ постојећег партнерства са Inovio и Универзитетом у Квинсленду (Аустралија).

        Поред тога, ЦЕПИ је потврдио (23. јануара) свој уговор са Moderna, Inc и Америчким националним институтом за алергије и заразне болести (NIAID) на челу са др Eнтонијем Фаучијем, који је био кључна личност у кампањи ширење страха и панике широм Америке: „Ово је десет пута горе од сезонског грипа“.

Чосудовски: Глобалне вакцинације против КОВИД-19 можда се треба више бојати него пандемије

Мелинда и Бил Гејтс

Централна улога ЦЕПИ-ја

     ЦЕПИ ради истовремено са неколико фармацеутских компанија. А The Moderna – NIAID, по свему судећи планира да имплементира КОВ-19 вакцину у САД.
        Оног 31. јануара, дан пошто је СЗО службено покренула пандемији а Трамп донео одлуке да обустави авионска путовања с Кином, ЦЕПИ је најавио партнерство са CureVac AG, немачком биофармацеутском компанијом. Неколико дана касније, почетком фебруара, ЦЕПИ је „објавио да ће главни произвођач вакцина GSK дозволити да се његови адјуванси - једињења која повећавају ефикасност вакцина - користе у одговору“.
        У припреми је много „потенцијалних вакцина“ са „десетинама истраживачких група широм света које се такмиче ко ће пре направити вакцину против КОВИД-19“.
        Заузврат, ЕУ и САД се тренутно такмиче за тржиште вакцина у име моћних фармацеутских конгломерата, при чему је Европска комисија „понудила до 80 милиона евра финансијске подршке CureVac AG“ пошто је објављено да је Трамп „покушавао да осигура ексклузивни приступ вакцини против КОВИД-19 коју развија “, под покровитељством NIAID на челу са др Ентони Фаучијем.

Чосудовски: Глобалне вакцинације против КОВИД-19 можда се треба више бојати него пандемије

Ентони Фаучи показује Трампу пут

Октобарски Coronavirs Event 201 - вежба симулације
        ЦЕПИ и СЗО су коронавирус у почетку назвали 2019-нКоВ: дали су му потпуно исто име као оно усвојено на WEF-Gates-John Hopkins Event 201, а односи се на симулацију коронавируса одржану у Балтимору средином октобра 2019.
        Симулација Џонс Хопкинса на Догађају 201 бавила се развојем ефикасне вакцине као одговора на милионе случајева (у симулацији из октобра 2019.) нКоВ-а из 2019. године. 
        Симулација је најавила сценарио у коме ће се утицати на целокупно становништво планете.
        „Током првих месеци пандемије, кумулативни број случајева [у симулацији] расте експоненцијално, удвостручујући се сваке недеље. И како се случајеви и смрти гомилају, економске и друштвене последице постају све веће.“
        Сценарио се завршава за 18 месеци, са 65 милиона смрти. Пандемија почиње да успорава због смањеног броја осетљивих људи. 
        Пандемија ће се наставити неким темпом све док не буде ефикасна вакцина или док 80-90% глобалне популације не буде изложено. Од тог тренутка вероватно ће то бити ендемска дечја болест.

Чосудовски: Глобалне вакцинације против КОВИД-19 можда се треба више бојати него пандемије

Мајкл Чосудовски

Глобални програм вакцинације ЦОВ-19
        ЦЕПИ (у име Гејтс-ВЕФ, који су финансирали вежбу симулације) тренутно игра кључну улогу у великом (глобалном?) Програму вакцинације у партнерству са биотехничким компанијама, Биг Фарма, владиним агенцијама као и универзитетским лабораторијама.
        „Разговарамо са широким спектром потенцијалних партнера. А за те разговоре је пресудно да се направи веома велика количина вакцине у временском оквиру који је потенцијално релевантан за људе којима изгледа све извесније да ће бити пандемија, ако је већ нема? … [Ричард Хачет, генерални директор ЦЕПИ у интервјуу за stat.news.com]…
        Основни фокус је на развијању глобалне вакцине.
        А део тога је и глобално истраживање производних капацитета како би се размотрило где желимо да успоставимо производњу свих производа.
        Хачет потврђује да је пројекат започео пре открића и идентификације коронавируса почетком јануара 2020. године:
        „То смо урадили у последњих годину дана… Ми користимо информације које смо прикупили и са тимом размишљамо о могућностима за скалирање вакцина различитих врста. Тај је посао у току. За неке технологије пренос технологије [произвођачу] може бити нешто што би се могло урадити у временском оквиру који је потенцијално значајан за епидемију.
Мислим да ће бити јако важно ангажовати оне који имају заиста велике производне капацитете. А имати велике произвођаче за столом - због њихове дубине, због искуства, због унутрашњих ресурса - било би веома, веома важно.
        Дешаваће се то веома, веома брзо. 
        Др Ентони Фаучи, директор НИАИД-а (који шири панику на мрежној ТВ), у јавности је рекао како мисли да би Модерна могла почети клиничко испитивање вакцине већ на пролеће. 
        Оно што се одвија у стварном животу је у неким аспектима слично као симулација Џонса Хопкинса у октобру 2019. године. Сценарио је како произвести милионе вакцина под претпоставком да ће се пандемија проширити.
        Конгломерати за вакцине спонзорисани од стране ЦЕПИ-ја већ су планирали инвестиције пре глобалне здравствене кризе у свету.
        А онда за сваког кандидата морате да поставите питање: Како то производите?... [и] како ћете доћи до те тачке с производњом у скали која је смислена у контексту болести која ће заразити цело друштво? (Интервју водила Хелен Брансвел, stat.news.com, 3. фебруара 2020.)

Чосудовски: Глобалне вакцинације против КОВИД-19 можда се треба више бојати него пандемије

 Moderna, Inc 
        Moderna, Inc са седиштем у Сиетлу један је од неколико кандидата који су укључени и подржани од ЦЕПИ-а.
        Модерна је 24. фебруара најавила развој „експерименталне вакцине против мРНА КОВИД-19, познате као мРНА-1273 ″. „Почетна серија вакцине већ је послата истраживачима из Националног института за алергију и заразне болести у САД (NIAID)“ на челу са др Ентонијем Фаучијем.

        Док је Moderna, Inc у почетку јављала да ће прва клиничка испитивања почети крајем априла, тестови у којима су учествовали људски добровољци започели су средином марта у Сијетлу:

     Истраживачи из Сијетла су први пут дали експерименталне вакцине против коронавируса особи на тесту у понедељак – започиње светски лов на заштиту, док пандемија расте.

Неки пажљиво изабрани здрави добровољци, у доби од 18 до 55 година, добиће веће дозе од других како би тестирали колико јаке треба да буду вакцине. Научници ће проверити да ли постоје нуспојаве и узеће узорке крви како би тестирали да ли вакцина обнавља имуни систем, тражећи охрабрујуће трагове попут НИХ-а који је раније пронађен код вакцинисаних мишева.
        „Не знамо да ли ће ова вакцина изазвати имуни одговор или ће бити безбедна. Зато радимо провере“, нагласио је Џексон. „То није у фази у којој би било могуће или разборито давати га општој популацији.“ (ФОКС њуз на локалном нивоу)
 ЦЕПИ-јева глобална вакцина нКоВ-2019 и платформа
 за дигитални идентитет ИД2020
        Док је ЦЕПИ најавио покретање глобалне вакцине на Светском економском форуму у Давосу, у току је још један важан и сродан подухват. Зове се Агенда ИД2020, која, како каже Петер Кениг, представља „електронски ИД програм који користи генерализовану вакцинацију као платформу за дигитални идентитет“.

        „Програм користи постојећу регистрацију рођења и операције вакцинације како би новорођенчади пружио преносни и постојани биометријски повезани дигитални идентитет“. (Петер Кениг, март 2020, Глобал рисерч)
        Оснивачи ИД2020 су Мајкрософт, Рокфелер фондација и Глобал алијанс за вакцину и имунизацију (ГАВИ), између осталих.

Чосудовски: Глобалне вакцинације против КОВИД-19 можда се треба више бојати него пандемије

     Вредно је напоменути временски ток : Савез ИД2020 одржао је самит у Њујорку, под називом „Успон у добар изазов за личну карту“, 19. септембра 2020, тачно месец дана пре симулације нКов-2019 под називом Евент 201 Џонс Хопкинса у Балтимору.
        Да ли је само случајност да се ИД2020 уводи на почетку онога што СЗО назива пандемије? Или је потребна пандемија за "избацивање" више разорних програма ИД2020? (Петер Кениг, март 2020.)
      ИД2020 је део пројекта „Светска управа“ који би, ако се примени, развио обрисе онога што неки аналитичари описују као глобалну полицијску државу која вакцинацијом обухвата личне детаље неколико милијарди људи широм света.
 Пред глобалном вакцинацијом и ризицима за човечанство
        Акција страха ће се наставити и после „закључавања“.
        Хоће ли потешкоћа економске и социјалне кризе подстаћи људе да се вакцинишу?
        Да би се спровела Глобална вакцина, пропагандна кампања мора да се настави. Истина се мора потиснути. Ово су њихове „смернице“ са којима се треба суочити и оспорити.
        Главни актери, укључујући ЦЕПИ, захтеваће чврсту подршку СЗО (коју они контролишу), зелено светло научне заједнице, као и храбре изјаве корумпираних политичара.
        Штавише, они ће морати да сузбију информације и анализе карактеристика вируса, како се може излечити, што је тренутно предмет расправе виролога и лекара у неколико земаља.

Чосудовски: Глобалне вакцинације против КОВИД-19 можда се треба више бојати него пандемије

        Сетите се пандемије свињског грипа из 2009. када је Обамино Веће за науку и технологију упоредило пандемију H1N1 са шпанском грипом из 1918. године, истовремено уверавајући јавност да је потоња смртнија. (CBC: Припремите вакцину против свињског грипа: амерички саветници).
        На основу непотпуних и оскудних података, генерални директор СЗО је с ауторитетом предвидео да ће „чак две милијарде људи да се зарази током наредне две године - готово једна трећина светске популације“. (Светска здравствена организација, како преносе западни медији, јул 2009).
        Била би то вишемилионска добит за Биг Фарму коју је подржала генерална директорка СЗО Маргарет Чан.
        У каснијој изјави она је потврдила да би „произвођачи вакцине могли произвести 4,9 милијарди пандемијских грипа годишње у најбољем сценарију“, Маргарет Чан, генерална директорка Светске здравствене организације (СЗО), цитирана од стране Ројтерса, 21. јула 2009).
        "Свињски грип би могао погодити до 40 процената Американаца током наредне две године, а чак неколико стотина хиљада могло би умрети ако кампања вакцине и друге мере не буду успешне." (Званична изјава Обамине администрације, Асошиетед Прес, 24. јула 2009).
        Није било пандемије која би погодила две милијарде људи... Милионе доза вакцине против свињског грипа националне владе су наручиле од Биг Фарма. Милиони доза вакцине су након тога уништени: финансијска потпора за Биг Фарма, а криза за националне владе.

Чосудовски: Глобалне вакцинације против КОВИД-19 можда се треба више бојати него пандемије

      Није покренута истрага ко је стајао иза те вишемилионске преваре. Неколико критичара рекло је да је пандемија H1N1 "лажна"
      Парламентарна скупштина Савета Европе, чувар људских права, јавно истражује мотиве СЗО у проглашењу пандемије. Заиста, председник утицајног одбора за здравље, епидемиолог Волфганг Водарг, изјавио је да је „лажна пандемија“ један од највећих скандала са лековима у читавом веку. “ (Форбс, 10. фебруара 2010.)
        Тренутно смо у процесу „закључавања“, имамо времена за размишљање.
        Постоје неке важне лекције из пандемије H1N1 из 2009. године .
        Ова пандемија је, ипак, далеко озбиљнија и ђаволскија од H1N1 из 2009.

        Ова пандемија КОВ-19 пружила је изговор и оправдање за дестабилизацију економија читавих земаља, осиромашивање великих сектора светске популације.

        У модерној историји без преседана.

        И важно је да делујемо кохезивно и солидарно са онима који су жртве ове кризе. Животи људи су угрожени и њихова куповна моћ је уништена.

        Каква нас искривљена друштвена структура очекује након затварања?

        Можемо ли веровати Светској здравственој организацији (СЗО) и моћним економским интересним групама које стоје иза ње? Можемо ли веровати главним актерима који стоје иза вишемилионског глобалног пројекта вакцинације?

        Можемо ли веровати западним медијима који су водили кампању страха?

        Дезинформација подржава лажи и измишљотине.

        Можемо ли веровати нашим „корумпираним“ владама?

        Наша национална економија је девастирана. То је чин „економског рата“ против човечанства.

        https://www.globalresearch.ca/after-the-lockdown-a-global-coronavirus-vaccination-program/5706547

Факти

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. dzaba kontracepcija kad devojka trudna.
    ovi bi da vakcinisu kad virus ucini sta ucini i nesta u ko zna kojoj laboratoriji.
    hteli bi nekim buckurisem pare zaraditi, sto ne pobi virus dovrsiti i spasiocima biti.
    sikter bre satanisti, paz da vi ne budete vakcinisani.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!