Насловна / Србија / ЦРВЕНИ БАНДИТУ, а да се ти вратиш у Претежане и наставиш да чуваш свиње?

ЦРВЕНИ БАНДИТУ, а да се ти вратиш у Претежане и наставиш да чуваш свиње?

Београд — Пола милиона долара отворило би врата Беле куће и прилику да се, сусретом с председником САД Србија избори за своје интересе када је реч о Косову, каже Дачић.

„Нама ће сутра други бити крив јер је неко дошао до Трампа пре нас. У Америци се зна како то функционише. То је систем лобирања који је законит, легалан, постоје уговори, они су јавни, објављују се на сајту министарства и морамо се тиме бавити“, рекао је министар спољних послова Србије Ивица Дачић за Српски телеграф.
Према његовим речима, не можемо да изменимо Стејт дипартмент, Конгрес…то су већ склопљене свести о свеми што се дешавало у прошлости. „Али можемо да покушамо ра радимо на успостављању бољих веза са администрацијом. Ту мислим на Трампа, његов тим, Пенса, Помпеа. Радићемо на томе, инсистираћу на томе. То је од 50.000 до 150.000 долара месечно. Нису то баснословне суме које Србије на може да обезбеди. Али јако је битно коме се даје“, казао је Дачић.

На питање шта тиме Србија добија, Дачић наводи да се ствара позитивна клима да они саслушају и уваже наше мишљење о начину разрешења везано са Косово. „Није то ствар да ми неког платимо да би он био на нашој страни. Реч је да неко буде спреман да разговара. До сада то нисмо имали, кад год се покрене питање Косова, нису хтели да причају о томе. Први пут смо са Трамповом администрацијом успели да кажемо своје мишљење“, рекао је шеф српске дипломатије.

Подсетимо, пре десет дана медији су пренели вест да косовски председник итекако лобира да се састане са Трампом, као и да за тај циљ ради истакнути лобиста Брајан Балард, који се већ састао са америчким председником и разговарао о његовом сусрету са Тачијем.

Након тога приштински лист Зери пренео је да је Тачи спремио пола милиона долара за лобисте који би требало да му обезбеде састанак с Трампом.

Танјуг

Актуелно

ЦРВЕНИ ПЕДОФИЛУ, јел ти у Трешњи још у функцији онај свињац поред куће?

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић рекао је за РТС да није изненађен тиме што …

ЦРВЕНОМ ПЕДОФИЛУ и „државном руководству“! Семе и племе и све по списку! Јел вам јасно?

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је да разграничење са Kосовом није званичан предлог, …

2 Коментара

 1. patak daco tvoj drugar dade dva miliona, neki kazu cetiri, pa nista. sto se mene tice uzimaj i radi a i pomoce ti oni sto imaju.

 2. Ти имаш коферче, ми немамо.Ваљда си га за то и чувао?
  Или планираш да га допуниш, јер, ето, потрошило се?
  Питај свог мецену коме је дао два милиона, јер је паметан, или нека призна да није паметан.
  Чије је милионе дао?Ко ће то да робија?
  Чије милионе расипа у по Босни?
  Сад си тек научио и то од Тачија како се лобира за своју државу?
  Боли све вас дупе за Србију.
  Наслов је баш прави за тебе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons