fbpx

Дачићу, питај Вучића и др Несторовића откуд Срби у Милану!

5
(8)

Министар спољних послова Ивица Дачић рекао је данас да је структура српских држављана који желе да се врате у Србију из иностранства различита, али и да има око 20 туриста из Милана, за које не може да схвати да „очекују помоћ“. Можда би министар Дачић требало да пита председника Србије Александра Вучића и доктора Бранимира Несторовића, који су „слали“ људе у шопинг у Милано, откуд они баш у овом италијанском граду?!

– Не могу да схватим да у Милану има 20 туриста и очекују нашу помоћ. Ја желим да поставим здраворазумско питање, кад су отишли ти наши туристи? Та криза у Милану није од пре неколико дана. Чак има и два случаја који немају где да бораве и спавају у аутомобилима и сада је то ургентна ситуација – рекао је Дачић, очигледно заборавивши да је управо доктор Бранимир Несторовић на првој конференцији у вези са коронавирусом, одржаној 26. фебруара посаветовао грађане Србије да иду у шопинг у Милано.

– Епидемија у Kини је при крају, људи. Она је почела 7. децембра. Већ се зна да пада вируленција вируса. Вирус је све слабији, иначе је слаб. Естрогени штите жене, оне имају јако благе облике, према томе, што се жена тиче, ви слободно у шопинг у Италију. Чујем да ће тамо велики попусти да буду, јер неће нико живи да оде, мужеве мало припремите – рекао је на тој конференцији доктор Несторовић, а председник Србије га врло подржао.

Пошто је на тој конференцији било много смеха и чак препоручено грађанима, женама из Србије да иду у шопинг, а ти савети дошли од лекара и председника и све то емитовано на телевизијама са националном фреквенцијом, не знамо зашто се министар Дачић сада чуди откуд наши држављани баш у Милану?!

Министре, ако вам нешто није јасно, најбоље је да питате председника Вучића и доктора Несторовића. Ипак су им они саветовали да иду у Италију!

Директно.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Кнежевић: Трампова администрација кључно утицала да Јоаникије буде пуштен из затвора

5 (2) Према информацијама којима располажем, администрација Доналда Трампа одиграла је значајну улогу у пуштању …

Нашминкана транџа поново позива на издају Србије!

3.3 (7) Верица Брадић је вечерас дочекала у студију ТВ Пинк председника Србије Александра Вучића, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *