Дајете медијски простор НАРКО ДИЛЕРИМА које отворено браните говна напредњачка!
фото: ТВ Пинк

Дајете медијски простор НАРКО ДИЛЕРИМА које отворено браните говна напредњачка!

Владимир Ђукановић рекао је током телевизијског гостовања да је директор полиције Владимир Ребић некоректан и да покушава да се “извуче из целе приче”.

Аутор емисије на Објектив ТВ Владимир Ђукановић који је радио интервјуу са оптуженим у случају „Јовањице“ Предрагом Колувијом приликом гостовања одговорио је директору полиције Владимиру Ребићу који тврди да све што је Колувија испричао јесу, како је навео, бесмислице, а Ђукановић је упитао како неко може нешто тако да изјави, подвлачећи да Ребић лаже.

„Морам да се осврнем на оно што је изјавио Ребић, директор полиције, колико је тај човек некоректан човек и лажов кад тако морам да кажем. Прво, зашто каже да мисли да све што је рекао Колувија су бесмислице, а није гледао интервју? Па како можеш тако да изјавиш, то је неозбиљност. Даље каже, неко га је позвао, заправо, Миленковић га је позвао да су они због брзе вожње зауставили Колувију и да су му нашли полицијску значку. Није тачно, Ребић лаже, никаква полицијска значка му није нађена“, истакао је.

Он је додао да је Колувија показао шта му је нађено, преноси Објектив.

„Нађена му је значка од оне ИПА, међународне синдикалне организације, која никакве везе нема са полицијом. Ту се види да Ребић лаже и да покушава себе да извуче из читаве ове приче, али није ми јасно зашто то ради. Такође, одакле Миленковићу информације да је Колувија нарко-дилер? Врло је занимљиво зашто је Ребић морао овако да лаже. Одговорено тврдим да све што је рекао јесте ноторна лаж“, казао је Ђукановић.

Нова.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

У Чачку на референдуму гласали и покојници

У Чачку на референдуму гласали и покојници

На референдуму у Чачку гласало је и двоје покојника, кажу за “Нову” чланови њихових породица. …

РОБИЈА! Овога пута на вашу жалост нећете моћи да сакријете преко 500.000 покрадених гласова!

РОБИЈА! Овога пута на вашу жалост нећете моћи да сакријете преко 500.000 покрадених гласова!

Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да се легитимитет референдума о променама Устава у области …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *