Данас Милова перјаница а некад српски националиста: У Србији настанио три сина који раде против српства и СПЦ у Црној Гори
фото: Јутубе скриншот

Данас Милова перјаница а некад српски националиста: У Србији настанио три сина који раде против српства и СПЦ у Црној Гори

4.8
(24)

У јеку предизборне кампање за изборе у Црној Гори све више излазе на видело „пипци“ Мила Ђукановића који су позиционирани у Србији и раде против српства и СПЦ у овој држави.

ЈОШ ЈЕДНА ПОРОДИЦА ДПС ЖИРАФА У СРБИЈИ

У јеку предизборне кампање у Црној Гори, одлучили смо да информишемо српску и црногорску јавност о још једној богатој породици “жирафа” господара Црне Горе Мила Ђукановића, који су по старом рецепту пронашли уточиште у Србији, позиционирали се у највишим слојевима српског друштва, а заправо интензивно раде за ДПС и црногорске безбедносне структуре, пружајући пуну подршку њеној дискриминаторској политици и покушајима затирања српства и Српске православне цркве у Црној Гори.

Глава ове породице је Томо Јеремић, оториноларинголог из Бијелог Поља, који је у младости био радикал и српски националиста, а сада је перјаница ДПС и један од највећих агитатора ове странке на северу Црне Горе.

По неписаном милогорском правилу Томо је своја три сина добро позиционирао у Србији и купио им преко пет станова на ексклузивној локацији у Сарајевској улици у Београду, и сада уз њихову помоћ покушава да организује ДПС-ову гласачку мрежу у Србији и Црној Гори.

Наиме, најважнији Томов син је Немања, звани Нено, припадник МУП-а Србије, који већ годинама у Србији ради у интересу ДПС и црногорске Агенције за националну безбедност (АНБ), са чијим оперативцима је на директној вези. С обзиром да се избори приближавају Нено је по задатку из АНБ већ отишао у Црну Гору, где заједно са батинашима ДПС “обезбеђује” сигурне гласове…

Други Томов син Душан је заменик руководиоца финансијског контролинга на Аеродрому Никола Тесла у Београду, где се позиционирао управо захваљујући конекцијама свог оца и ДПС-ове мреже у Србији и где сада прима астрономску плату.

Трећи син Данило је ортопед у Ортопедској клиници “Бањица” и добро позициониран у милогорским круговима који прикривени у српском здравственом систему здушно раде против Србије.

Kако ово свакако није усамљени случај, већ пре би се могло рећи врх леденог брега, у наредном периоду ћемо наставити да откривамо детаље о прикривеним ДПС-овим лобистима који ушушкано из српске престонице раде против интереса српства, СПЦ али и слободарске Црне Горе.

Глас јавности

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ЂОРЂЕВИЋ: Део опозиције на истом задатку као и Вучић

ЂОРЂЕВИЋ: Део опозиције на истом задатку као и Вучић

5 (1) Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић огласио се поводом тврдње адвоката Боже Прелевића изречене …

ГОРИ ОД АФРИKЕ! Плате у Руанди, Сомалији, Гани, Тунису и Египту ВЕЋЕ него у Србији!

ГОРИ ОД АФРИKЕ! Плате у Руанди, Сомалији, Гани, Тунису и Египту ВЕЋЕ него у Србији!

5 (7) Просечне нето плате (без пореза и доприноса) су прошле године у чак 21 …

2 Коментара

  1. Šta čekamo sa ovim crnogorcima kojima je jako loše kod nas gde veoma lepo žive

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend