fbpx

Давитељ против давитеља (фото, видео)

0
(0)

Мало старији читаоци сигурно се сећају фима са почетка осамдесетих који је носио назив „Давитељ против давитеља“ у коме Ташко Начић глуми давитеља који убија девојке које не воле каранфиле. Филм је иначе сврстан у жанр трилер-комедије. Тај филмски жанр трилер комедије доласком напредњака на власт гледамо сваки дан. Човек просто не зна да ли да плаче или да се смеје. Мада би напредњаке и њиховог врховног вођу најбоље било сврстати у жанр траги-комедије са жестоким примесама трилера.

Davitelj1

Од 2012. године и њиховог доласка на власт напад на српске националне и државне интересе кулминира и достиже врхунац. Све захтеве Вашингтона, Брисела, Берлина и Лондона које није смео или умео да изврши Борис Тадић извршио је у рекордном року Александар Вучић. Било да је реч о потписивању велеиздајничког  Бриселског споразума по коме се Србија одриче сувернитета над 18% своје територије било због доношења Закона о раду у коме су директно учествовали Американци кроз њихову привредну комору у Србији, било због доношења Закона о присилној вакцинацији деце, било због покушаја распродаје оно мало привредне беде што је остало у српским рукама као што су Телеком, ЕПС, Галеника, било због уништавања српске пољопривреде неограниченим увозом ђубрета из ЕУ. Листа је подугачка и требало би нам барем недељу дана да је направимо. Злом, које је Вучић од доласка на власт учинио Србији.

vucic-taci

Вучић је човек који се без мало блама сретао са терористима који су директно одговорни за смрт хиљада Срба од којих се многи и данас воде као нестали. Искасапљени, послужили су као роба на светском тржишту илегалних људских органа. Тај исти Вучић је са Хашимом Тачијем који је логистички обезбедио и поставио на ноге читаву ту кланицу и касапницу седео у вашингтонском ресторану где је са тим касапином Тачијем јео бифстек. Од тога су медији направили „радни доручак“ шта год да им та будалаштина значи. Од самог доласка на власт Вучић се редовно среће и комуницира са Хашимом Тачијем. Прилично срдачно како тврде људи из Вучићевов ближег окружења. Фотографија и видео снимака тих сусрета нема јер је ЕУ увела ембарго и цензуру на објављивање фотографија и видео материјала на којима се виде срдачни сусрети Вучића и Тачија како Вучић не би имао политичке штете у Србији од издаје коју је починио и чини. ЕУ брижљиво пази и тетоште штићеника Вучића.

vucic-zagreb

Кратка памет у Срба је заборавила како је брзо и поносито одјурио у Загреб на инаугурацију хрватске председнице Колинде која је усташкиња од главе до пете и у то данас после свих њених изјава више нема никакве сумње. На тој инагуарацију у Загребу Вучић се срео и поздравио са још једним масовним убицом Срба хрватским генералом Маркачем који је један од одговорних за планирање и извођење „Олује“ у којој су Срби етнички почишћени са територије Крајине. И тај сусрет Маркача и Вучића био је поприлично срдачан.

markac vucic

Многи су изгледа заборави и батине које су Ибарски Срби добили од Жандармерије а по Вучићевом наређењу због блокаде путева и проблема које су правили Тачију. Не само да је наредио Жандармерији да батина Србе већ им је претио да му за њих треба само двадесет минута да их доведе у ред ако му то само ЕУ дозволи.

Zandarmerija_blokira_alt_put

Секао је вишевековне записе, потапа средњевековне манастире и од доласка на власт учествује у свакој анти-српској работи и прљавштини. Српским буџетским новцем се спрема да изгради путну инфрастуктуру Велике Албаније и тако шиптарима омогући да се брже пребацују у дубину српске територије. На страну што тим аутопутем омогућава и НАТО пакту бржи приступ Бугарској и Црном мору на шта ће Руси наравно веома благонаклоно да гледају. Можда чак за те потребе дају и део новца из кредита за обнову железничке инфраструктуре који су дали Србији.

vucic-rama-thaci-merkel

У Србију је довео међународне терористе и трговце оружјем па им је свима поделио српско држављанство. И то не само да је српско држављанство дао међународним терористима већ је српско држављанство добила и терористичка послуга. О његовим пријатељима Арапима из УАЕ не треба трошити пуно речи. То су људи за које је несрећник Вучић тврдио како ће у Србију донети благостање али се никада није сетио да помене да је УАЕ једна од земаља где се влада уз помоћ Исламских шеријатских закона. Вучић никада није српској јавности рекао да се у УАЕ редовно затварају људи који позивају на демократију. У УАЕ народу није дозвољено да гласа већ веома мала група од око 10% само има право да гласа за Национални савет. Од демократије у УАЕ нема ни Д. Деспотска арапска творевина која је у чврстим британско-америчким рукама. То је ваљда било довољно као препорука Вучићу да са њима ступи у политичке и економске договоре и сарадњу.

vucic-dahlan-djukanovic

Један од његових великих пријатеља и мецена није нико други до Мило Ђукановић. Мило је био један од оних који су се добрано учипили када је Вучић поцепао СРС и кренуо да формира СНС. То је исти онај Мило Ђукановић који у Црној Гори на сваком кораку и сваком приликом терорише све што је српско било да је реч о СПЦ или деци у школи која певају песме у славу српског Косова и Метохије. Вучић се приликом сусрета са Милом Ђукановићем напросто топи од милине и среће. Није се никада сетио да помене Ђукановићу да престане са терором над српским народом у Црној Гори. Њих двојица само серу о евро-атлантским интеграцијама.

edi-rama-milo-djukanovic-aleksandar-vucic-1

Пљувао је и пљује тај Александар Вучић по Србима кад год му се указала прилика а све како би његовим газдама који су га и довели на власт показао како је на правом путу. Оном на коме је био и Јосип Броз Тито. Приликом његове посете минхенској конференцији о безбедности назвао је Србе злочинцима а није му било страно да по српском народу пљује било да је реч и о Волстрит журналу или ЦНН-у.

[youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=WVWIdwH1eug“]

Има тих и таквих ствари колико год хоћете и толико да се о њима може написати једна читава књига. Године које су појели велеиздајници. 

Данас му Београдом и Новим Садом марширају десетине хиљада неких грађана и грађанки који протестују због Савамалских и РТВ идиотизама Вучићеве власти. Напрасно Вучићеви медијски кербери откривају заверу и постојање НВО организација у које запад и НАТО пакт улажу десетине милиона долара. Као да исте већ више од две деценије не раде на скидању српске главе. Са београдских улица ових му се дана смешка патка која је ту јер су неки комплетни идиоти у његовој власти и по његовом наређењу одлучили да буду изнад закона и народа. Да буду комплетни идиоти што њима уопште није било тешко. 

patka-protest260415f

Западу и НАТО пакту се очигледно жури па су одлучили да мало притисну свог штићеника чисто да схвати шта ће се десити уколико покуша да окрене ћурак. Једни плаћеници на улицама ратују против других плаћеника а сви заједно имају истог газду?! А врло је могуће да је све фингирана игранка на коју српски сомови опет треба да загризу удицу. Јер глупи српски сом увек најбоље гризе када је вода мутна.

Два лица исте зле паре којима је до Србије и српских државних и националних интереса стало као до лањског снега.

Србију би продали за добар пар Прадиних ципела.

Ради се и рукама и ногама да се Србија као у прошлости доведе да бира за једно од два лица те исте зле паре. Та два лица те зле паре се у ничему не разликују осим у брзини којом би испуњавали захтеве и наредбе који долазе из Вашингтона и Брисела. У Београду се кува нови Кијев како би се на власт инсталирале тоталне и апсолутне марионете а дебили који су на власти то очигледно не схватају јер да схватају барем би се уздржавали од идиотских коментара и саопштења за штампу. Србију поново стављају пред избор да бира између две агентурне мреже од којих је ова на улици у политичким ставовима доста екстремнија од оних на власти. Мене само доста чуди кад на тим протестима видим национално свесне људе како марширају у корак са најгорим олошем који гамиже Београдом и Србијом. Па се питам да ли су ти људи заиста људи или су ипак нешто друго? Око те Савамале и пропаганде „јао као доћи ће и код нас у кућу“. Па нека пробају да дођу у моје двориште и кућу да било шта руше и да било кога малтретирају па ће да заврше са бомбом и то офанзивном у зубима. И извршиоци и они који су их послали.

[youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=jPaPdq4rFZA“]

Сад опет српски народ треба да бира између две будале које је обе воде у тоталну пропаст и даље комадање земље. Па неће већинска Србија више да подржава будале. Србији је будала поприлично доста. Неће већинска Србија да гази за петокракама, паткама, секташима и буљашима. Већинској Србији сте сте како би то рекао прост народ поприлично попели на курац и једни и други па ће сходно томе да гледа како ћете међусобно да се истребите. Јер ви такви какви сте и једни и други Србији не требате ни за пишљивог боба и што вас мање буде то ће бити боље за Србију. Она Србија која захваљујући вама подрепашима и подгузним мувама разних боја и фела што као свиње висите на западном кориту а који сте нашу Србију довели на ивицу биолошког опстанка. И то на прагу 21. века. Ви сте од Србије направили западну Африку и у томе сте сви заједно учествовали. Политика коју сте ви водили и коју сви заједно водите нашу Србију је довела на ивицу биолошког опстанка. Али вас заболи за Србију и њен биолошки опстанак. Вама је битно да сте сваки месец намирени и да можете да се кочите и курчите по градским кафанама шетајући најновије прадине ципелице.

 

прада ципеле

Идеолошки сте жестоко потковани па браните права радника и српске сиротиње тако што вам апанажу сваки месец исплаћују највећи и најмоћнији капиталистички и глобалистички фондови на свету. Благо радницима и српској сиротињи са вама. Ви ћете сигурно да одбраните њихова права и право на кору хлеба. Одлично сте до данас обавили све послове те врсте. 

krusevac-radnici-14.oktobr-ras-foto-slavisa-milenkovic

Е, тако! Србији се јебе и за вашом патком и за овим велеиздајничким олошем Вучићем и буздованима које је он окупио око себе па смо решили да уживамо у представи коју нам спремате. Требало је то да буде још једна подвала али подвале неће и не може више бити. Србија ће да вас гледа како на њеним улицама од себе правите будале. Па таман да се на српским улицама и поубијате Србија ће то мирно да гледа и да грицка чипс и кокице. Баш нас заболе и за патку и за Вучића. Ту патку  да држите што даље од нас јер смо толико гладни да ће та патка да заврши у рерни. Појешћемо је!

Рокајте се фукаро! Фућка нам се! Што се Србије тиче можете слободно да се истребите па да Србији и мученичком српском народу коначно сване!

Милинко Милинчић, Србија данас

 

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

МЕДИЦИНАРИ НАПАЛИ ВУЧИЋА: Власт је урадила најсрамнији чин до сад, ризикују ЖИВОТЕ ЗБОГ РЕKЛАМЕ

4.8 (17) Званични подаци Министарства здравља у Србији говоре да је у претходна 24 сата …

Народ да се уразуми?! А како би било да се ти олошу са све кризним штабом носиш у три лепе ПМ!

4.7 (13) Председник Србије Александар Вучић поручио је данас из Брисела да грађани Србије морају …

Један коментар

  1. 101% НЕУТРАЛАН

    Једна „мала“ исправка: не „марширају“ (?!?) никакви „грађани и грађанке“, већ камара исте бесловесне и беспризорне еUрофундаменталистичке балеге каква је и Вучи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *