ДЕБИЛИЗАМ! Државни секретар МУП-а Миличковић са напредњацима свечано отворио паркинг у Раковици
Функционери СНС-а са маскама на лицима отворили паркинг у Реснику, Фото: Раковица.рс

ДЕБИЛИЗАМ! Државни секретар МУП-а Миличковић са напредњацима свечано отворио паркинг у Раковици

4.9
(8)

За време ванредног стања услед снажног налета коронавируса од ког десетине грађана свакодневно обољевају у Србији, функционери Српске напредне странке, на челу са државним секретаром МУП-а Милосавом Миличковићем, отварају паркинг у раковачкој општини.

Паркинг је отворен у Реснику, кад није ни време, ни место за то. Још већи скандал је то што је СНС циркусијади и наставку политичке кампање присуствовао високорангирани функционер Министарства унутрашњих послова, иако је и врапцима на грани познато да полиција и надређени у МУП-у морају да буду 24 часа дневно на располагању грађанима. Уместо тога, Миличковић је нашао времена за овакву церемонију!

Председница одбора ССП у Раковици Весна Џидић Савић запањена је овим скандалозним чином напредњака, у ком је учествовао и сам Миличковић.

– Не могу да верујем да у време овакве ситуације, у време ванредног стања они отварају паркинг. То је преседан. Грађанима Раковице нису обезбедили ни маске, ни рукавице, а функционери Градске општине са целокупном заштитом отварају паркинг место, сликају се и то објављују. Мени је то за неверицу. Не знам да ли је то нека општинска власт још негде то урадила. Kако људи ово да протумаче? Је ли ово кампања усред вируса? Заправо наставак кампање, јер су они у кампањи 24 сата дневно и никад нису ни престали са тим. Боље да људима обезбеде маске, асепсоле и алкохоле, јер у Раковици ниједна апотека нема све те потрепштине – истакла је Џидић Савић за Директно.рс.

Није јој потпуно јасно у ком својству је Миличковић присуствовао шарлатанији у Реснику, али потпуно заступа став да у време ванредног стања, када је на снази полицијски час, када старији од 65 година не могу да се крећу после 10 часова, када шесторо људи изгуби животе у пожару у Београду и када полицијски званичници треба максимално да се посвете грађанима, државни секретар МУП-а никако не сме да присуствује ономе што се у недељу догодило у Реснику, јер је такав чин за моментално разрешење са функције.

– Милосав Миличковић је овде нажалост, бог, шериф… Ми смо једина општина која има два председника општине. Један је легитимни, а други је Миличковић. Не знам у ком својству је овде био. Он је државни секретар МУП-а. Чак и да је функционер у општини Раковица, овакве ствари се не раде сада док траје ванредно стање. МУП и војска, после здравства, играју најзаначјније улога када је у питању ванредно стање. Шта један високорангирани функционер МУП-а тражи на паркингу у Реснику? Поптуно ван памети – констатује Весна Џидић Савић и додаје:

– Док људи умиру и обољевају од коронавируса, док је уведен полицијски час и успостављене најтеже мере, он за све то време отвара паркинг. Још један преседан који говори да је то била страначка активност. То отварање паркинга било је објављено и на сајту општине и на страници СНС-а. Текст је готово идентичан, иако треба да се разликује од оног који стоји на општини, јер је то општина свих грађана.

Председница одбора ССП посаветовала је општинске функционере, па и самог Миличковића, да им је боље да се позабаве канализацијом у Реснику, јер то приградско насеље већим делом нема канализацију.

– Они делови који имају, ту је канализација у катастрофалном стању. Ту кад падне најмања кишица, не можете да замислите каква су загушења. Све друго имају, само им је још паркинг фалио и то у оваквом стању. Али такав је Милосав Миличковић, а Ресник иначе, за оне који не знају, зову Миличковац. Све вам говори – закључује она.

Директно.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Београдска рација, 2021.

Београдска рација, 2021.

4.8 (15) Идиотизам пропадајућег режима је 1.априла био окачен на најистакнутијем месту, да га сви …

НАПРЕДНИ ФАШИСТИ пандемијом покривају пљачку и суноврат привреде

НАПРЕДНИ ФАШИСТИ пандемијом покривају пљачку и суноврат привреде

5 (3) Приходи грађана, осим оних запослених у државној администрацији, не прате трошкове живота, због …

Један коментар

  1. Stariji od 65 god ne mogu da se krecu 24 sata, dakle nema uopste izlaska iz svojih domova, osim nedeljom nocu od 4 do 7h, zarad odlaska u samouslugu.
    Kucici imaju pravo da se bar svakog dana prosetaju oko zgrade 20 minuta.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend