Насловна / Србија / Хроника / Девет месеци од убиства Оливера Ивановића: Истрага ништа није открила, само спекулације и спиновања

Девет месеци од убиства Оливера Ивановића: Истрага ништа није открила, само спекулације и спиновања

Београдски глас (Бета) –  Грађанска иницијатива СДП упозорила је данас да ни девет месеци након убиства лидера странке Оливера Ивановића, нема информација о току истраге нити да ли постоји било какав релевантан податак ко је наручио, организовао и извршио тај злочин.

Иницијатива је у саопштењу навела да „и даље стижу само опречне изјаве из Београда и Приштине док међународна заједница само ћути“.

„И после девет месеци, настављају се препуцавања, спекулације, спиновања и политички говори“, стоји у саопштењу Грађанске иницијативе СДП која је поручила да неће дозволити да то политичко убиство оде у заборав.

Оливер Ивановић убијен је 16. јануара, са више хитаца у леђа, док је улазио у страначке просторије у северном делу Косовске Митровице. Званични Београд обећао је прве информације у року од две недеље после убиства, али резултати истраге још нису објављени.

Актуелно

Извештај Радне групе о погибији службеника Амбасаде у Либији: Непријављени пут и чудно понашање либијског шефа обавештајне службе (видео)

Три и по године од отмице и погибије двоје службеника Амбасаде Србије у Либији, Инсајдеру …

Петнаест месеци од убиства Оливера Ивановића, починиоци и налогодавци још увек нису откривени

Грађанска иницијатива СДП упозорила је, поводом 15 месеци од убиства лидера те странке Оливера Ивановића, …

Један коментар

  1. Dali se neko stvarno nada da ce ubice i nalagodavci biti otkriveni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *