Девојчице подводили британском принцу и богаташима: Отворена тајна документа у случају „Епстајн“

5
(2)

Новообјављена документа у судском процесу против Гислејн Максвел, главне сараднице сексуалног трафиканта и предатора Џефрија Епстајна, открили су нове детаље о његовом пријатељству са принцом Ендрјуом, укључујући и то да је Епстај приморавао малолетне девојке да спавају са принцом како би прикупио осетљиве информације о члану британског племства.

Документа која је објавио суд у Њујорку говоре о једном од уговорених сусрета који се одиграо на приватном Епстајновом острву на Девичанским острвима.

Наводи се да је Епстајн приморао девојку, која је у судском процесу позната као Џејн До бр. 3 али јој је право име Вирџинија Робертс, да „уради све што принц од ње захтева и да му после рапортира са детаљима сексуалног злостављања“.

Епстајн је, наводно, подводио девојку и нудио њене сексуалне услуге моћним људима како би им се „додворио и искористио то за своју пословну, личну, политичку и финансијску добит, као и да дође до потенцијално инкриминишућих информација којима би могао да их уцењује“.

У његове клијенте спадали су проминентни амерички политичари, моћни пословни људи, страни председници, премијери и други светски лидери.

Осим тога, документа такође садрже и тврдње да је принц Ендрју покушао да лобира у САД страни Епстајна како би добио што повољнију нагодбу у судском процесу који је укључивао проституцију деце из 2008. године.

Робиња за сексуалне услуге и острвске оргије

Објављени папири су део тужбе из 2015. године, коју су против Епстајна водиле друге девојке које је подводио, познате као Џејн До бр. 1 и Џејн До бр. 2. Њихово објављивање захтевали су адвокати Вирџиније Робертс (Џејн До бр. 3) која пред њујоршким судом оптужује Епстајнову мадам и сарадницу Гислејн Максвел.

Тврди се такође да се у још необјављеним документима наводи да је Вирџинија Робертс три пута била приморана да има сексуалан однос са принцом Ендрјуом – током оргије на острву и у Максвелиним становима у Лондону и Њујорку, преноси РТС.

Прецизних датума о наводним дешавањима нема, али се тврди да је Гислејн Максвел први пут пришла Вирџинији Робертс 1999. године, када је имала 15 година. Епстајн ју је користио као „роба за сексуалне услуге“ од 1999. до 2002. године, пре него што је успела да побегне.

Спутник

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Нисам једини који има доказе, уколико ми се нешто деси моји пријатељи ће објавити фотографије: Игор Јурић о новим случајевима сексуалног злостављања малолетника

4.5 (14) ДОКАЗЕ и фотографије које поседујемо, а тичу се људи познатих јавности који злостављају …

Педофилима политичарима, бизнисменима и модним креаторима подводе децу из домова! Јурић наставља да износи ШОK податке

5 (13) Пет моћника, међу којима су политичари, бизнисмени и модни креатори, заправо су педофили …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend