четвртак , 24 септембра 2020

Док ЦГ полиција хапси владике СПЦ и батина Србе „српски“ амбасадор Божовић пије кафу са директором ЦГ полиције

3
(4)

Директор Управе полиције Веселин Вељовић данас се састао са амбасадором Републике Србије у Црној Гори Владимиром Божовићем. Црногорска полиција отворено и о свим садржајима сарађује са полицијом Републике Србије у борби против свих облика криминала посебно у борби против организованог криминала – истакао је Вељовић и додао да континуирано добра сарадња у истрагама најтежих кривичних дела даје конкретне резултате и да се размена података остварује у реалном времену.

Између полиција две државе постоји однос повјерења и партнерства, заједнички је оцењено на састанку, а овај однос је пример одличне регионалне полицијске сарадње.

Ово је саопштено из Управе полиције Црне Горе, из које наглашавају да је директор Вељовић амбасадора упознао са изузетним резултатима постигнутим у области међународне полицијске сарадње која је резултирала великим запленама опојних дрога.

– Божовић је оценио да Управа полиције обавља врло тежак и одговоран посао у очувању мира и стабилности, препознао професионалност црногорске полиције и висок степен одговорности у поступању и када је конзуларна сарадња Републике Србије и Црне Горе у питању. Саговорници су похвалили рад граничних полиција обе државе.

Novosti online / М. С.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Што си певала, певала си! Нећеш ти више видети Србије а и многи други монтенегрини са тобом!

3.7 (6) Након што јој је стари Инстаграм профил угашен због великог броја пријава, на …

Уплашен као зец Вучић је за 15 дана РАЗВАЛИО српску спољну политику

5 (5) Србија је урадила заиста невероватну ствар када је у питању дипломатија, у само …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *