Док мигрантске банде дивљају по камповима Вучић намерава да Београд стави у карантин!

Док мигрантске банде дивљају по камповима Вучић намерава да Београд стави у карантин!

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је да ће се донети одлука о увеђењу карантина од 24 сата, гостујући на емисији “Упитник”.

– Ја не мислим да смо далеко или близу полицијском часу од 24 сата. Ми ћемо одлуку да донесемо, а каква ће она бити видећемо. Ја први извештај добијам у 11 увече и јако сам узнемирен када видим колико људи умре, али и колико људе се зарази. Живот има приоритет. Ја немам никакав проблем са тим шта ће ко да каже, за мене је најважније. – рекао је Вучић.
– Не можете да кривите те људе, они су желели да се врате у своју отаџбину. Али неки од њих су знали да су заражени, а неки нису. Све је донето из Милана и Лугана. Тај потез. Све што смо добили у Београду углавном су контакти, они први почетни, највише Италија – дпјаје председник.

Председник се осврнуо на највећа жаришта вируса корона у земљи

–  Београд има 22.9 посто становништва Србије, а процента заражених и оних који додатно леже овде а нису из Београда је 50 посто. Видите какав је то притисак на Београд. Све што стигне било одакле долази овде. Оде је највеће оптерећење. У Београду, кад свакога дана добијете по 130 нових људи, опоравак вам траје две недеље. Кад уђете у болницу не излазите брзо, зато је Сајам најбоља болница – каже председник.

Новости онлајн

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ПО ДОГОВОРУ са Вучићем: Македонци илегалне мигранте депортују у Србију!

ПО ДОГОВОРУ са Вучићем: Македонци илегалне мигранте депортују у Србију!

Полиција Северне Македоније саопштила је да је у уторак у рутинској контроли на наплатној рампи …

Сад хаварије и на електранама у Београду: Прети колапс са грејањем у престоници?

Сад хаварије и на електранама у Београду: Прети колапс са грејањем у престоници?

Београд се налази у алармантној ситуацији са снабдевањем топлотном енергијом, која би ускоро могла да …

4 Коментара

  1. Tako izgleda ludak kad mu sipaju nešto u drogu.

  2. Има ли још шта да падне на памет преседнику да примени на заточеним Србима? Витлају по Србији мигранти, беже из касарни, дивљају, војска и жандармерија заједно реагују, мало мањим интензитетом него на Паштрику, наш преседник, и кадар му Цуцић поричу сву гужву, и смишљају како да на најновији начин загорчају живот Србима…..Нису нас довољно затварали, неки су снимили рат са Исисом , а никао то нису смели. Нису све рупе запушне негде се промаља сунчев зрак………..

  3. ЗЛОЧИНАЦ још невиђеног калибра !

  4. Пре неки дан ухапсише човека због ширења панике а рекао је само оно што је и овај лудак више пута поновио и опет понавља: увођење 24 карантина. Па ко је овде луд, ко шири панику? Жвалави, луди педер се уплашио СПЦ и њених верника гледајући литије у Црној Гори па је решио да забрани прослављање ВАСКРСА тако што ће забранити излазак суботом и недељом. То саопштава са ТВ са националном фреквенцијом и то није ширење панике. Лудак се нада да ће га због тога Клинтон, Сорош и слични помиловати по усраној гузи јер је забранио ПРАВОСЛАВЉЕ.
    Сада је дефинитивно свакоме јасно да је поред тога што је луд, што је педер, што је жвалав, што је ружан ко лопов, што је лажов, он је и прилично глуп и неинвентиван.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *