fbpx

Докле ћеш да брукаш и понижаваш Србију?!

0
(0)

Ниш – Александар Вучић је за непуна три месеца успео и да од институције председника Србије направи путујући Труманов шоу, не избивајући са телевизије, које га уживо прате у стопу.

Настављајући тако вишегодишњи серијал ријалитија, Вучић се данас обрео у Нишу, где је не само унизио функцију шефа државе, него је и у обраћању уживо, поново дубоко понизио грађане Србије, а поготово становнике града у ком је био. Код оних, мало мање осетљивих, изазвао је бар трансфер блама.

На отварању погона једне стране компаније Вучић се, а како би он пропустио такву прилику, обратио јавности, све време држећи у руци први произведени кабл у новој фабрици. Да, добро смо видели, председник Србије је о обичном каблу причао као да је реч о најновијем чуду технологије.

„Ова жица изашла је из модерне машине у велелепној хали… Ни сам се нисам надао да ће овако брзо фабрика да буде завршена“, рекао је Вучић.

Иронија ту не престаје. Вучић се 2017. дичи произведеним каблом у граду, у коме су пре 32 године правили компјутере и на десетине електричних уређаја!

Електронска индутрија (ЕИ) Ниш, индустријски гигант из града у коме се Вучић хвали произведеним каблом, је осамдесетих година прошлог века у бившој Југославији имала око 50 фабрика са 28.000 радника и годишњи бруто производ од око 700 милиона долара!

Хвали се колико смо јадни и сиромашни

Понижења се ту нису завршила. Вучић је захвалио је руководству стране копаније и позвао их да отворе још неку фабрику у Србији, наводећи да ће им држава понудити најбоље услове.

„Да следећу фабрику отворите у Србији, имамо ми још градова, заборавите на Мексико, а ја обећавам, да ће услови који ће вам Србија понудити бити најбољи. Имамо велики број сиромашних општина, са великом незапосленошћу, и тамо ћемо вам дати најбоље услове и помоћи на најбољи начин“, рекао је председник Србије, држећи гајтан у руци.

Накад смо, дакле, правили своје компјутере, а данас плетемо каблове за странце. Али ако је Вучића срамота колико нам добро иде, зашто се и ми не бисмо бар мало постидели. Председника Србије.

Курир

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић ове године задужио Србију преко три милијарде евра, јавни дуг ће до краја године достићи 30 милијарди евра, а он са Кинезима без тендера уговара брзу пругу Београд – Ниш

5 (7) Странка слободе и правде (ССП) указала је данас да је председник Србије Александар …

Италијанска ТВ: Вучић преговара са Вучићем!

5 (7) Чињеница да председника Србије Александра Вучића има исувише у свакој прилици више није …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *