Др Мирјана Анђелковић Лукић: Пандемијска хистерија
фото: Блумберг

Др Мирјана Анђелковић Лукић: Пандемијска хистерија

5
(3)

Живимо у опасним временима. Већ дуже траје борба између глобалиста и суверениста. У САД глобалисте представљају демократе, на челу са Kлинтоновима а суверенисте Доналд Трамп са својим сарадницима. Глобалисти желе, најједноставније речено, да покоре целу Земљу, да наметну свима јарам, како би им служили као робови. Њихова тежња је да човечанство смање на златну милијарду, јер данашњих око осам, пренасељавају планету и зато су они ту да тај број смање. Наум им је да број становника смање вакцинама у које нико нема увид шта оне садрже, а владама свих држава на свету наредиће се да пропишу законе о обавезном вакцинисању целокупног становништва. Плашим се да је наша земља на добром путу да следи сатанистичке наредбе дубоке државе и СЗО, јер је недавно министар здравља Србије, др Златибор Лончар донео уредбу коју је потписао председник о обавезном вакцинисању деце и одраслих. Уколико се дете не вакцинише, не може се уписати у школу. Да ли то важи само за српску децу или сву децу у Србији која се уписују у први разред? Сем у школама, контрола вакцинације ће се вршити и у вртићима, а планирају се и друге мере, као што су немогућност изласка из земље, немогућност регистрације возила, немогућност запошљавања ако нисте вакцинисани и друге оштре мере које ће све грађане буквално приморати да морају да се вакцинишу. (погледати: : https://iskra.co/srbija/usvojen-novi-pravilnik-o-obaveznoj-vakcinaciji-sta-predvidja-i-kolike-su-kazne/)

Све као из агенде Новог светског поретка! Поред наше државе, у Европи је овакав пропис донела једино Данска. Али то је тек почетак, мораће све остале државе да такав пропис донесу, то је наредба Светске здравствене организације (СЗО) која је у служби глобалиста, уколико се народ масовно не успротиви. Ништа немам против вакцина, али ове од белосветских фармацеутских компанија Новартиса, кинеских и осталих, које годинама нису проверавале њихов квалитет, немам поверење.. То је јавно рекао и имунолог Зоран Радовановић, са чијим се мишљењем овог пута слажем. (погледати: https://srbin.info/drustvo/srbi-kao-eksperiment-nikada-sebi-i-porodici-ne-bih-dao-kinesku-vakcinu/). Над нама и целим човечанством се врши опасан експеримент за предстојећу светску владу која ће владати целом планетом. И спроводити терор. А то је уништавање националних држава, поништавање култура, уништавање хришћанства, а пре свега православља, формирање једне, светске религије, разбијање породица, отимање деце, заглупљивање људи лошим школама и наметањем својих лекова и вакцина који су нови и непроверени. Забрањене су све људске слободе, не сме да постоји другачије мишљење од оног које доносе жреци Новог светског поретка. Међутим, у свету се народи буде и не желе светску тиранију, отуда борба глобалиста и суверениста. Сведоци смо те њихове жестоке борбе у коју је укључена и Русија, као највећа православна земља.

Најјаче оружје глобалиста је страх. Они владају застрашивањем и подстицањем страха, огромног страха код људи од непознатих и смртоносних болести. Ту им додатно помажу главни (мејнстрим) медији и поткупљени новинари. У том прљавом послу нарочито се истиће ЦНН и њихови новинари. Огроман цунами страха, креиран у СЗО, запљуснуо је и Србију. Покушали су да преко ове пандемије доведу свет у хистерично стање бриге за свој и живот своје породице, за преживљавање у страшним условима панике и страха од непровереног вируса, намећу дуготрајну изолацију, забрану изласка из кућа одрђеним годиштима популације, додатно застрашују људе приказима из интензивне неге и огромног броја ковчега (као у Италији, а што се касније потврдило да није било од короне).
Да Вас подсетимо: О Тарабићима, Вучићу и Недићу

Пандемија 2020. године коју нам је наметнула Светска здравствена организација је завршни чин поробљавања целог света. Од непознатог вируса чије се порекло не зна! Неки вирусолози тврде да је направљен у лабораторији и намерно пуштен, други се с тим не слажу и тврде да је то само мутација вируса која се стално дешава. Било како било, ништа није јасно, а паника је присутна!

Генерална проба за велику панику била је она „пандемија“ из 2009. када је светом „харао“ свињски грип. Пре доласка свињског грипа, била је огледна вежба са сумњивим поштанским пошиљкама. Да ли се још неко сећа оног пандемијског лудила са ковертама у којима је био бели прашак, ново биолошко оружје, бактерија антракса? У телевизијским емисијама су саветовали како да се поступа са писмима од непознатог пошиљаоца! Поштари су са страхом пребирали пошту, секретарице су испружених руку са рукавицама и с главом окренутом на другу страну, отварале пословна писма. Народ је отворених очију пратио алармантне вести на телевизији. Баук тероризма кружио је око Земљине кугле, овог пута биолошког под шифром – антракс! Други степен је био свињски грип, смртоносан и изузетно заразан!

Подсетимо се шта се дешавало те, не тако давне 2009. године са свињским грипом.

Тадашњи министар здравља, др Владица Милосављевић је објавио епидемију, па су школе имале мањи распуст, а људима је саветовано да избегавају масовна окупљања. Према мишљењу српских епидемиолога, очекивао се велики пандемијски талас на јесен и зиму. Тада би у Србији оболело 2 до 3 милиона људи и то у периоду од два до три месеца. Kлиничка слика свињског грипа била би таква да ће 100 до 200 хиљада људи са умереном клиничком сликом морати да се хоспитализују. Те године је био активан нама добро познат садашњи епидемиолог доктор Kон, који је као најважнији стручњак, предвидео да ће неопходно болничко лечење бити потребно за 20 до 25 хиљада особа које ће имати тежу клиничку слику или компликације. Препоручио је обавезну вакцинацију. Те године смо имали привилегију да видимо министра здравља, др Владицу Милосављевића како се јавно, пред телевизијским камерама вакцинише како би охрабрио људе у Србији да исто учине. А Срби к`о Срби, нису поверовали у веродостојност вакцинског перформанса, рекли су да су му уместо вакцине, убризгали витамине! И тако, овај перформанс није уродио плодом.
Да Вас подсетимо: Цртање мете новинарима у ванредном стању

У то време, вакцине за Србију продавала је фармацеутска комапанија Новартис, која је ових дана купила наш Торлак и која је била укључена у сумњиве послове са вакцинама. Њихове вакцине „фосетрија“ сумњивог квалитета, биле су доступне и грађанима Србије. Скандал је био што је Србија Новартисову вакцину против свињског грипа АХ1Н1 купила преко Имунолошког завода у Загребу који је био заступник Новартиса за Балкан, по 799 динара (8,50 евра) по дози, а Хрватска ту исту вакцину је добила за 6,47 евра, два евра мање. Србија је по препоруци др Kона и министра Милосављевића, наручила три милиона доза, а од тих три милиона доза искоришћено је свега око 150 хиљада, јер се само толико људи одазвало позиву за вакцинацију. Остало је уништено! Нису хтеле ту вакцину ни афричке земље и то по нижој цени! Питање је коме је отишла разлика од 2 евра у цени појединачне вакцине, да ли је било подмићивања и ко би могао бити подмићен? Новартис је и службено био оптужен за подмићивање. Због овог вакцинашког скандала оптужена је директорка РЗЗО, и двоје њених сарадника, док су се главни актери скандала извукли. (погледати: https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1012660)

Да се са вакцинама тако нешто не би десило поново, садашњи министар здравља, др Златибор Лончар предузео је мере предострожности и потписао нови правилник о обавезној свенародној вакцинацији, што доноси много нових репресивних мера према грађанима који буду одбили да се вакцинишу и да вакцинишу своју децу.

Дакле, све ово што нам се овог пролећа дешавало, већ је виђено, у потпуности је разрађено међу адвокатима, новинарима, лобистима које финансирају најбогатији банкари и дубока држава. Свака држава мора да пристане на услове строгог карантина и укидања људских права и слобода, и да користи свој апарат силе, полицију и војску како би присилом и драконским казнама приморала становништво да се повинује наредбама, добијеним од СЗО. Уколико се неко супротстваи таквим захтевима и јавно изнесе своје другачије мишљење, бива исмејан преко мејнстрим штампе и губи посао.

Србија је пример спровођења наредбе дубоке државе и Светске здравствене организације. По потезима Владе Србије, изгледа да Влада подржава глобалисте. Да није тако, што би председник Вучић дао новац од Владе Србије Kлинтонкиној предизборној кампањи, како би га председник САД-а Барак Обама примио у посету и сликао се са њим?. После тога је председник Вучић рекао да је то урадио зато што је паметан! (погледати: жhttps://srbin.info/politika/raskrinkali-vucica-obama-i-klintonova-ojadili-srbiju-za-2-miliona-evra/) А председница владе Ана Брнабић придружила је Србију пројекту вакцинације СЗО и Била Гејтса и дала им два милиона евра, баш у време кад им је Трамп ускратио финансирање? (погледати: https://www.srbijadanas.net/ana-brnabic-pridruzila-srbiju-projektu-vakcinacije-szo-i-bila-gejtsa-i-dala-im-donaciju-od-dva-miliona-e/).
Да Вас подсетимо: Српски ветерани, пасторчад Србије

Доктор Kон, као прекаљени борац у пандемији свињског грипа, и овог пута је био главни српски епидемиолог у борби против ове пошасти, а декор и друштво у том послу правила му је др Дарија Kисић Тепавчевић. Наравно, председник Вучић се појављивао на свим телевизијама уз др Kона да објашњава народу и свом бирачком телу које је сурово затворио два месеца у куће, како све чини да их спасе од смрти. Да им је дозволио кретање, као што је то дозволио Лукашенко у Белорусији, гробља у Београду не би могла да приме толики број умрлих пензионера, каже председник. А др Дарија га је из терце допуњавала, како ће умрети 100 хиљада људи ако се не буду понашали према њиховим наредбама.

У Белорусији је председник Лукашенко антипод нашем председнику. Није било забране, одржаване су фудбалске утакмице, председник Белорусије је отишао у цркву на Васкрс, цркве нису затваране, пољопривредници су несметано радили у пољу, а нису затваране ни школе, ни факултети. Једино је скренута пажња старијој популацији да се припазе од додира са болеснима. Одржана је 9. маја и војна парада у част 75 годишњице победе над фашизмом (погледати: https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/svet/3948761/belorusija-dan-pobede-parada.html) И ако се упореде подаци са даном 10. мај 2020., о броју заражених, излечених и умрлих, у Србији и у Белорусији, боље је прошла Белорусија: број позитивних на ковид 19, је 22.973, број излечених је 6.406, а умрлих је 131 особа. У Србији је број заражених 10.176, број излечених 3.290. а број умрлих 218. У Белорусији све скоро два пута веће него код нас, али је број смртних случајева један и по пута мањи него у Србији. Понашање белоруске владе и њеног председника изазвало је велико незадовољство код СЗО, ремети им план, руши њихова катастрофична предвиђања. Из овог примера свет би требало да извуће поуку, а тога се СЗО плаши.

У нашој земљи постоји велики отпор становништва према вакцинацији. Главни лобиста за вакцине, према казивању Дејана Лучића, је др Kон, који добија годишње 190 хиљада долара за промовисање Гејтсових вакцина. (погледати https://srbin.info/politika/dejan-lucic-kon-dobija-190-000-dolara-godisnje-za-promovisanje-gejtsovih-vakcina/)

Интервју у ком је Новак Ђоковић рекао да је сумњичав у односу на вакцину, грдно је разљутио др Kона јер на тај начин Новак сугерише људима да буду опрезни. Ако је тачно да вакцинашко лобирање др Kона вреди толико новца, онда није чудо што је љут на Ђоковића, отима му `леб из уста!

За Kорене
др Мирјана Анђелковић Лукић

Корени.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

МОНАХ Дамаскин Григоријатски: Одговор Архиепископу Атинском Јерониму на позив на вакцинацију

МОНАХ Дамаскин Григоријатски: Одговор Архиепископу Атинском Јерониму на позив на вакцинацију

5 (13) Благословите. Моје поштовање, Ваше блаженство. ​ Оно што улепшава наш живот и даје …

Др Рогановић: Глобалистичка агенда у свим медијима и бесомучна пропаганда вакцине!

Др Рогановић: Глобалистичка агенда у свим медијима и бесомучна пропаганда вакцине!

4.5 (10) Ни после више од годину дана од како се свет налази у корона …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend