ДСС И ДВЕРИ: Вучићев салдо су – мање плате, мање пензије и мања државна територија

0
(0)

АЛЕКСАНДАР ПОПОВИЋ: Србија је 2008. имала спољни дуг девет милијарди евра док је данас 24 милијарде евра. То су резултати влада Демократске странке, Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије. То је резултат евроунијатског пута Србије

ВЛАДАН ГЛИШИЋ: Поступање СНС је наставак оног што је радила ДС док је била на власти, али да су СНС, Александар Вучић и његова влада надмашили све оно што чак ни ДС није хтела да ради. Ово је врхунац политике која је потпуно супротна свим интересима наших грађана

МАЊЕ плате, мање пензије, мањи број запослених и мања државна територија тако, у једној реченици, Демократска странка Србије и Покрет Двери описују годину рада Владе Србије, која у сличном саставу функционише већ три године и траже од ње да напусти пут евроунијатизма.

Србија мора да измени магистрални правац своје политике, економско пропадање Србије почиње од 2008. године када је евроунијатизам захватио у Србији корен, рекао је функционер ДСС Александар Поповић у заједничком обраћању новинарима са чланом Стерешинства Двери Владаном Глишићем, у центру града, где су разговарали са грађанима.

Поповић је рекао да је Србија имала спољни дуг девет милијарди евра док је данас 24 милијарде евра и да су то „резултати владе Демократске странке, Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије“, „резултат евроунијатског пута Србије“, као и да је време се то промени.

Према његовим речима, неће бити бољег живота док се не прекине са „слепим слушањем“ Европске уније, Брисела и Вашингтона, док се не прогласи политичка неутралност Србије.
Поповић је рекао и да је СНС потписала Бриселски споразум и урадила оно што се чак ни Демократска странка није усудила да уради.

И Глишић је оценио да је поступање СНС наставак оног што је радила ДС док је била на власти, али да су СНС, Александар Вучић и његова влада „надмашили све оно што чак ни ДС није хтела да ради“.

Ово је врхунац политике која је потпуно супротна свим интересима наших грађана, рекао је Глишић.
Двери и ДСС траже да привреда овде ради у интересу наших грађана, која је подржана од државе, а не да су страни инвеститори заштићени као бели медведи, док су наши грађани као запослени у њиховим фирмама потпуно незаштићени, рекао је Глишић.

То је, каже Глишић, политика која ће водити рачуна о томе да на Косову и Метохији постоје грађани који припадају овој држави, која ће војску правити да чува уставне границе државе, а не да ратује за NATO.
Поручујемо овој влади која мисли да је вечна да је прошлост, само јој то још нико није рекао, нагласио је Глишић испред Двери које су заједно са ДСС раније потписале проглас о сарадњи.

 

(саопштење Демократске странке Србије и Двери)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Нови напредни закон за скидање коже са леђа: Плаћаћемо порез на шупе, кокошињце, бунаре…

4.4 (14) Од Нове године плаћаћемо порез на подруме, шупе, бунаре, котларнице, базене, свињце, кокошињце, …

Ето друже Сороше Србија је добила и Роме за министре али су му на жалост већ прилепили надимак ВАЗЕЛИН

4.4 (8) Кандидат за министра грађевинарства Томислав Момировић изјавио је да му је велика част …

Један коментар

  1. DSS PRICA SAD. STO NISTE PRICALI KAD SMO VAS BIRALI. PREDALISTE GOTOVU VLAST PICKE JEDNE STA SAD HOCETE, POSTO JE SRBIJOM ZAQVLADAO FASIZAM STA SAD MOZETE DA URADITE. ZA DVERI NIJE NAROD GLASAO STA HOCETE, STA CINITE DA BAR BUDETE DEO VLASTI U SRBIJI. TO STO RADITE SU MPAUSALNE OCENE IZADJITE NA ULICU SA STIROPOROM KO RADIKAL NEVERNI TOMO . I DAN I NOC DOK NEDOKAZETE NARODU ,DA STE ONI PRAVI, ANAROD JE CUDO………

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend