Србија

Духовно и морално стање овог народа се види кроз три представе: Егзит, Гуча и Геј парада

“Данас су грех увели у моду… Али горе је од свега, што су данашњи људи, без изузетка фасцинирани грехом, и видећи да неко не следује духу времена, да не греши, да има капљицу поштовања – називају га заосталим, ретроградним. Такве људе узнемирава, што неко не греши. Они сматрају грех прогресом. А то је горе од свега… Али они оправдавају оно што нема оправдања и певају песму греху. А сматрати грех прогресом и говорити да је моралност оживела свој век – то је осим свега осталог, најстрашнија хула на Духа Светога… Ако човек не живи на световни начин, онда грешници од њега праве предмет подсмеха.“ старац Пајсије Светогорац

Данас пали и грешни Срби сматрају поремећеним човека ко не следи ток времена, ко се труди да не греши, ко је побожан. Грех држе за напредак (содомију, блуд, разврат…) а оно што је морално сматрају назадним (Светосавље). Већина Срба су претворени у безличну масу без вредности, без идентитета, без достојанства и без части. Запад је успео преко мејнстрим медија, машинерија за промену свести, да одузме Србима слободу дату им од Господа и претвари их у робове греха и палог света. Свети Јустин Ћелијски још пре педесет-шездесет година завапио је Србима упозоравајући их на странпутицу којом су кренули: “Срби кренули за Европом, за културом, за модом. Гле, како је тужна земља Србија, како је мрак попао земљу Србију. Kаква тмина! Kаква помрчина! Где су Срби? Много је бивших Срба, а правих Срба, авај, како мало…’’ .

Они што ни у најцрњим сновима нисмо могли сањати, постало је сурова стварност Србског народа. Данашњи бренд Србије, како се каже модерним светским речником, или како би наш народ рекао, оно што са поносом представљамо, а што показује морално и духовно стање овог народа су три сатанистичке представе: Егзит, Гуча и Геј парада. Оне врши промоцију живота недостојног човека, односно одрицање од себе, својих предака, своје културе, своје традиције и воде на пут безнађа и тоталне пропасти. Свака од ових представа је довољна за пропаст ове државе и овог народа јер представља отворено одрицања од оног од кога све потиче и коме се све враћа, нашег Господа.

Духовно и морално стање овог народа се види кроз три представе: Егзит, Гуча и Геј парада

Егзит промовише лажну слободу младих кроз музику. То је место где се промовише све оно што је супротно правој слободи, односно показује ропство греху и творцу греха сатани. Фестивал који се одликује: рекордним продајама дроге и конзумирањем, масовним оргијањима, силовањима…

Духовно и морално стање овог народа се види кроз три представе: Егзит, Гуча и Геј парада
Сабор у Гучи промовише као некакву традицију Срба кроз музику, јела и обичаје. У ствари то нема никакве везе са Србима, осим што се може видети неки људи у народној ношњи. То је место пијанства, разврата, блуда и једина разлика са Егзитом (поред музике) је што се на Егзиту више шмрче, а у Гучи се више лоче.

Духовно и морално стање овог народа се види кроз три представе: Егзит, Гуча и Геј парада

Геј парада промовише сексуалну револуцију, кроз коју се намеће содомија и све друге гадости које иду уз њу као ”нормална” ствар. То је терор шачице настраних, над већином нормалних породичних људи.

Циљ ових представа је уништење хришћанске породице и то преко отуђења наше омладине. Kроз наведене сатанистичке представе млади Срби уче се животу без будућности и смисла, задовољавању најнижих животињских нагона и страсти, насиљу, похлепи, разврату, егоизму… Тако добијамо омладину помраченог ума, себичне појединце који имају једини циљ у животу задовољити себе не гледајући на потребе ближњих.

Најтеже од свега пада што се све ово финансира из буџета, односно сви дајемо паре за промоцију сатанизма и тако саучествујемо у том злочину. Уместо да је власт у Србији законски устројила борбу против свега што подстиче разврат, насиље и неморал у друштву, она је озаконила антихришћанске гадости и тако је нас хришћане ставила ван закона. По налогу Запада евроунијатска колонијална управа плански ради на уништење духовног и националног темеља ове државе Светосавља, уместо њега намеће нови темељ сачињен од западне антикултуре, а све са циљем стварања народа који ће прихватити новог газду антихриста.

Да Вас подсетимо: Сви Вучићеви спинови: Убијају га бар једном годишње
Србији нема спаса, ако себе не буде градила на темељу Светосавске традиција. Ми треба да се поносимо оним што смо заиста, а то је са нашим Светосављем и то треба да покажемо свету. Не треба да нудимо оно што свет има у изобиљу грех, блуд, лакомство, пијанство, наркоманију и содомију. Некада смо имали Србију коју је поштовао цео свет, због њене моралне лепоте и здравља. Данас уместо часне и поштене Србије којој се свет дивио, имамо наказну творевину коју обликују светски моћници уз помоћ србских изрода, духовне и световне власти, коју свет презире јер подсећа на остарелу блудницу која се свима нуди, а коју нико неће.

Против оних који траже да заборавимо своју прошлост, своје вредности, а прихватимо њихово виђење наше прошлости, њихове обичаје и навике, да постанемо као они слуге сатанине, треба се борити храбро и одлучно као Христов војник или како каже блажени арх.Аверкије Џорданвилски: “Наш главни задатак у овом злом времену лажљиве бестидности је да останемо потпуно верни и одани правој истини Јеванђеља и према Творцу нашег спасења Христу, Животодавцу, Kоји је устао трећи дан из гроба, Победника смрти и пакла“.

Спремимо се за жртве јер истински хришћани кроз целу историју Цркве, следили су пример Самога Господа Исуса Христа и Његових Светих Апостола и увек осуђивали зло и борили се против њега, по цену највећих жртава, па чак и самог живота. Ђубре у виду ове три сатанистичке представе стигло нам је са Запада и зато послушајмо светог Николаја Жичког: “Вратимо се од западне странпутице ка источноме путу, јер је на овом путу спасење. Само пожуримо док наш последњи дан на земљи није утонуо у мрак запада“.

Учинимо што до нас стоји, остало ће Господ дати!

Раб Божији Горан Живковић

ИЗВОР: Борба за истину

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!