ЕКСКЛУЗИВНО: „Српски војници“ на НАТО вежбама са шиптарима у Немачкој! (видео)

ЕКСКЛУЗИВНО: „Српски војници“ на НАТО вежбама са шиптарима у Немачкој! (видео)

0
(0)

Редакција портала Новинар.де (www.novinar.de) дошла је до снимка на коме се виде припадници Војске Србије са америчком „браћом по оружју“ у заједничким вежбама.

Овај видео је направљен у „промотивне сврхе“ (ми би пре могли да кажемо посрамљивачке сврхе имајући у виду тренутак и околности у којима се ово бунило дешава) и ускоро ће бити организовано пласиран. Ово није први пут да се овакве војне вежбе одвијају али јесте први пут да су припадници терористичке УЋК са Косова и Метохије равноправно заступљени као и наши војници – додуше од оних истих који су за ове и разорили, окупирали и откидају део наше земље.

Пише: Иван Максимовић / 29.05.2014.

***

Мој Милане, кад у НАТО пођеш…

Видео снимак који почиње панорамом са благим брежуљцима над чијим врховима доминира минарет „локалне џамије“, која је део „сценографије“ ово војног полигона, приказује тимове америчке и српске пешадије, на војном полигону у Хохенфелсу (Немачка). Задатак овим војницима јесте да „очисте“ терен, односно осигурају простор за надолажење пешадије испред које су пошли. Током акције један од српских војника, по сценарију, бива рањен а амерички колега му вида рану и онда га одвлаче у жбуње.

Чује се и српски језик. На тренутак све изгледа као у филму с тим што се српски говори течно за разлику од поменутих. Дијалог почиње реченицом „јел идемо, Милане?“. И одоше…

Током рањавања, овоме што глуми српског војника(глуми, јер частан српски војник ту нема шта да тражи), прилази амерички колега и почиње да му затеже гумицом ногу како не би невидљиво искрварио с обзиром да је замишљено рањен. Тада други од српских замишљених војника коментарише „рањен је у ногу. Може да говори“. И она прва, као и ова реченица, садрже у себи јаку симболику. Тако је и са српском државом. Све сами умишљени професионалци, без образа, заборављеног завета, заклетве и части, за шаку долара замишљају од себе да су јунаци и јуришници. Обратимо пажњу на улогу која им је додељена „чисте терен за долазак пешадије“. Сама пешадија представља топовско месо. Шта ли је тек са онима који су испред њих? Рецимо да је неки однос одреска и млевеног меса.

Да ли је ко нормалан и могао да помисли да ће они (НАТО агресори) који нису смели да копнено уђу на територију КиМ-а 1999. године плашећи се огромних губитака у људству приликом сукоба са српском војском, данас да обучавају те српске војнике да буду – још бољи у томе? Не, није. Толико луди само ми можемо да се правимо и нико више.

Међутим, ове године је вест посебно заболела српску јавност јер су у тим вежбама равноправно заступљени и шиптарски терористи са простора јужне српске Покрајине коју су окпирали и разорили ови што видају ране „српском војнику“ (у даљем тексту Милан). 

Ко не слуша песму, слушаће олују.

И Србија постаде „рањена али може да говори“. Али не проговара, јуначки трпи све оно што не мора а убија је. Ваљда хоће да постане јача… ако преживи.

У медијима се провлачи вест како ВС заједно маневрише са шиптарским припадницима „КБС“ а представници одрођених делова српске Владе се згражавају над понуђеном помоћи од тих истих за време поплава у којима је ВС показала сав свој дефект стечен током година саветовања и модернизације од стране НАТО-а. Али, Милан је за новине рекао „звао сам наше да им пренесем а они рекли – настави, и ја послушао наређење“. Да, много је сведочења где људи са простора бивше Југе,  када се сретну преко гране, просто буду обузети носталгијом. Ваљда отуђеност међу „савезницима и пријатељима са Запада“ утиче на претерани раст исте. Србији смета само то што тих неколико Милана, тих НАТО српских војника није дошло да се покваси у Обреновцу – а Шиптаре не прихватамо! Свако нека се дави код своје куће. Барем је то часно.

Представници ВС су иначе већ годинама редовни учесници НАТО вежби ко год у Србији да је био на власти од демократских промена, тачније од доласка Тадића и касније Шутановца на место Министра одбране. И ту нема ништа ново и не треба се бунити прогресу, напретку и бољитку већ клерофашистичким идејама о слободи коју нам је Господ даровао. То је кочница прогресу а не савијање главе, магарчење пред живим непријатељем и пљување по мртвим прецима којима би требали, ако ништа друго, бар да се захвале што уопште могу да пљуну. „Јер, да није ове државе, ђе би ја свога керо свез’о?!“

 

Лепа села лепо (ће да) горе.

Знате шта мене брине? Она џамија са почетка приче. Никада ме ниједна права џамија није бринула као ова лажна. Ево и зашто. Није она направљена на том немачком Амселфелду да би се наши у овој пеинт бол игри осећали „као код куће“. Направљена је она много раније. Са много озбиљнијом сврхом. На том месту су се тренирале НАТО јединице које су долазиле на Косово и Метохију у њихову „мировну мисију“, већ годинама. И то тако да се тачно зна ко су „вредни магарци“ а ко „црне овце“.  Проблем је само што једни требају да би окупација била успеша а други само сметају. Али ако нема ових да сметају онда ни НАТО неће бити потребан. Зато треба наћи оне који би били између, просто речено – уместо да сметају нека штите оне који су потребни па макар и од себе самих. уосталом то НАТО свуда у свету и ради.

Ту почиње друго поглавље. Са брда одакле је Милан пуцао гледајући у минарет, спустамо се у градић. Оно што вас ту сретне за неверицу је. Саобраћајни знак који вас обавештава да сте ушли у Гњилане! Дакле не спрема се наш Милан за Сирију, Либију, Никарагву, Украјину па ни Русију, судећи по знацима. Већ за… Гњилане… А ту долази као миротворац. Кога друго да мири и смирава до Србе и Шиптаре. Да се ништа не препушта случају видимо по осталим детаљима ове сценографије. Ту се налази „православни храм“, импровизован до детаља заједно са свештеником и његовим стомачићем. По фотографијама које видимо – „глумци“ су убеђени да су Срби много агресивнији и посесивнији. Нема везе што је српска земља – интереси су Запада а уз то иде само „независно“ Косово па нека је мајци и крваво, хероинско, рушилачко, терористичко, заслепљено мржњом, геноцидно… Њено је, лепо јој је. А ни Милан се не буни, он има своје наређење.

На следећим фотографијама приказан је начин обуке НАТО војника на полигону Хосенхелф, који се припремају за одлазак на Косово и Метохију. Већ годинама се сценографија не мења. На том полигону је и наш Милан.

новинар.де

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

НАТО 2021. организује велике војне вежбе у свим државама око Србије

НАТО 2021. организује велике војне вежбе у свим државама око Србије

4.5 (2) „Defender 21 ће користити скоро све веће војне полигоне региона – Слуњ у …

Само су српске жртве “непознатог порекла“ док се и идентит и број “албанских“ зна и пре ископавања гробница

Само су српске жртве “непознатог порекла“ док се и идентит и број “албанских“ зна и пре ископавања гробница

5 (2) Такозвани „премијер“ косовских сепаратиста Авдулах Хоти саопштио је да су у Ораховцу и …

9 Коментара

 1. Pa videli ste na rukavima srbske uniforme: VECA JE Illuminati piramida od srbskog amblema!

 2. Ovo je najveca izdaja Srbije i Rusije,sramota do besvesti.

 3. Slavica Jovanovic

  Kad vec imamo vojsku za “ izvoz“ i to da vezbaju rame uz rame sa onima koji su nas bombardovali i pobili srpske civile. Kad vec imamo vojsku cudo nije na Kosovu da stiti onaj napaceni i prognani srbski narod. Sve je to propaganda trulog Zapada, koji hoce da gospodari Svetom.

 4. Slavica Jovanovic

  А ЕВО КАКО ХЕРОЈ ГЕНЕРАЛ ПОЛИЦИЈЕ ДР. БРАТИСЛАВ ДИКИЋ ВИДИ КОСОВО И ЗБОГ ЧЕГА ГА ИЗДАЈНИЦИ СРБИЈЕ НЕ ВОЛЕ

  ЗАКЛЕТВА СРПСКОГ НАРОДА

  Земља Света ….

  Косово је моја мајка !
  Моје порекло је на Косову !
  Моји преци су са Косова !
  Моја историја је на Косову !
  Мој, Српски народ , рођен је на Косову!
  Моја Србија настала је на Косову !

  Без Косова немам мајку!
  Без Косова немам порекло!
  Без Косова немам претке !
  Без Косова немам историју !
  Без Косова не постоји мој Српски народ !
  Без Косова не постоји моја Србија!
  Без Косова и ја не постојим !

  Народе српски!
  Браћо и сестре !

  Заклињем се пред Богом !!!
  Победићу или часно погинути !
  За моју Част!
  За моје Порекло !
  За моју Породицу !
  За моју Србију !

  С’ Вером у Бога
  за Крст Часни
  и мајку Србију !

  Живела Србија!!!

  Заклетву написао
  Командант Српске Жандармерије
  генерал полиције
  др Братислав Дикић

  Заклетва објављена у књизи “ Златовез муња“
  Славице Јовановић

  http://www.youtube.com/attribution_link?a=zPCVDq8yCpc&u=%2Fwatch%3Fv%3Drc76lqkploE%26feature%3Dshare

  • Знам шта причам

   https://www.youtube.com/watch?v=Ytsj4sCQO-k
   Погледајте и овај видео. такви, попут вас, упорно не желе да знају истину него се задовољавају сопственим слепилом. Жандармерија је направила границу између Косова и Србије!!!!

 5. O cemu VI bre pricate…I VI sa VASIM komentarima,i ovaj nadobudni ,nazovi novinar ?????? Da li je kojim slucajem iko upucen u to da momci nisu ,apsolutno nikakav kontakt imali ,ne samo sa desavanjima u Srbiji,nego sa civilizacijom uopste ???Da li je iko od vas ziveo u Srbiji dok se sluzio vojni rok,dok su se slusala naredjenja visih po cinu…Gde te poslaju,ti ides i ne postavljas nikakva pitanja…Da li je vama,koji pljujete po istim momcima koji ce vase zivote spasavati,ako do toga dodje….Spremni ste da pljujete po nasim vojnicima,a da li ste kojim slucajem pomislili da je neki od njih imao porodicu u Obrenovcu…Brata,sestru,majku ???Da nije imao apsolutno nikakvu predstavu o tome sta se desava kod nas ?Da nije imao nikakvu mogucnost komunikacije sa bliznjima i sa prijateljima koji bi ga obavestili o desavanjima u domovini????Nazovi “ gospodin“ Ivan,pljuje po “ Milanu“ ,po coveku koji zaradjuje koru hleba na nacin koji je on tako besramno popljuvao ….Ocigledno,da isti nije ni dan odsluzio u VS,jer da jeste ne bi ovako nesto napisao… I Vi drage moje gospodje,velike Srpkinje,sta mislite ko ce Vase cenjene zadnjice spasavati,ako ne daj Boze ,dodje do kakvog rata ??? Uvazena gospoda novinari ?Koji se kriju iza pera i pametuju ? Svaka cast svakom,ali mislim da biste mogli malo da stavite prst na celo i da se prvenstveno zapitate,odakle nasi momci uopste tamo??Otisli sami od sebe? O svom trosku? Na godisnji odmor,jel’ ? Pa kad su tako svojevoljno otisli,isto tako mogu i da se vrate…Pa da,tako je lako i jednostavno ….Molim samo za malo razmisljanja pre nego opletete po bilo kome…SVAKA CAST NASIM VOJNICIMA ,DA STE MI ZIVI I ZDRAVI I SAMO NASTAVITE SA DOBRIM POSLOM JER STE IPAK VI PRVA I POSLEDNJA LINIJA NASE ODBRANE

  • Sta ti suknjo znas o zakletvi i vojsci mora da ti je neki od njih momak ili muz.Pricas nebuloze Hoces da KAZES DA JE CASNO BITI U NATO ZLOCINACKIM REDOVIMA.aKO JE TAKO ONDA TI SAVIJ REP I CUTI A NEMOZES TI CASNOM SRPSKOM VOJNIKU POPOVATI I DRZATI STRANU KRVNOM NEPRIJATELJU.kRATKO TI JE PAMCENJE ALI TI JE DUGA KOSA ZABORAVILASI 99 .nIJEDNA PRAVA SRPKINJA TO NEBI OPRAVDALA SAKRIJ SE TOM DUGOM KOSOM I KOKOSIJIM MOZGOM I CUTI

 6. Trebali su da ponesu „naši“ vojnici i konzerve sa vodom,da mogi Šipci da peru dupe posle sranja…. 🙁

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend