Ево како су Турци „бринули“ о Српкињама

5
(1)

На отварању турске робовласничке фабрике у Краљеву, каже Вођа Турчину: „Хвала ти, БРАТЕ ТУРЧИНЕ, што си запослио и жене од 50 година, а ви Турци што сте доведени – да водите рачуна о нашим женама, да будете фини и љубазни према њима…“

Ово ме подсети на један догађај… Наиме, током сламања Првог српског устанка, поред убијања српских мушких глава, Турци су свирепо силовали и убијали и жене. У историји је забележен случај 50 младих Српкиња из села Скела код Обреновца, које су, не желећи да падну у руке Турцима и изгубе своју част и невиност, све заједно, држећи се за руке, скочиле у Саву и утопиле се… Натпис са слике, као спомен плоча, стоју на Дому у селу…

Ето тако су Турци „бринули“ о Српкињама. Наравно, данас нас Турци не набијају на колац и не силују буквално. Као инвеститори са најгорим условима рада и платама, силују нас и они и други софистицираније и брину о робовима који рмбаче за 200 евра, уз државне субвенције од пар милиона. И разумемо ми, „брате“ председниче да Ви немате другачију визију привредног опоравка Србије, разумемо да Ваша привредна комора не ради на развоју српских малих и средњих предузећа, разумемо да све живо продајете и да историја није битна за светлу робовласничку будућност у коју нас водите, али водите бар мало рачуна да не лупетате баш свакакве глупости у свој својој снисходљивости.

А ако неко треба да чува Српкиње, то су Срби. Способни да издржавају своје породице, што данас није случај. Па једни крепају, други раде као робови, а трећи беже преко границе. Стварајте ви способне Србе, а не молите Турке. И подигните споменик овим девојкама из приче, као симболу части. Па станите крај њега и тад кажи то БРАТЕ ТУРЧИНЕ – чувај нам жене. Верујем да би било језиво. И без тог Вашег будаластог осмеха.

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Мигранти поново тероришу Србе: Уништавају аутобусе и нападају возаче (видео)

4.8 (6) На Савском тргу, код бивше Главне железничке станице, касно синоћ дошло је до …

Саобраћајни колапс на путу Београд-Обреновац због укључења на нови аутопут

5 (3) Саобраћајни колапс на путу Београд-Обреновац због укључења на нови аутопутИзвор: Н1 Саобраћај на …

2 Коментара

  1. Smrdljivi, snishodljivi, slinavi nemocnik nista ne zna, ali je zato „pametan“, ali ovo u Kraljevu je ocigledno dno dna, i jos ociglednije pod teskim opijatima, halucinogenima, ovo ni idiot ne bi naglas izgovorio, taman i da misli tako. Samo neko ko uopste nije svestan ni gde je, ni sta je, ni s kim je.
    Potpuni gubitak kontrole.

  2. Сад знамо да је Бата Гашић оно о новинаркама изјавио да би се допао болесном, искомплексираном, жвалавом и усраном педеру. У СНС брлогу напредују само женомрсци јер су слични са болесником који рођеној мајци не опрашта Муслијуа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend