Србија

Истина о прекиду рада термоелектране у Обреновцу (видео)

После у најмању руку увредљивог саопштења ЕПС-а да је до прекида рада обреновачких термоелектрана дошло због снега и лоших временских услова, ред је да неко изнесе истину!
Наиме, већини нас је познато да је Електропривреда Србије једна затворена каста у коју су се увукли СНС кадрови и који кроз разне комбинације “ја теби-ти мени”узимају огромне суме новца.

Тако се десило и Е поље у Колубари које је неко продао за огромне новце, а које садржи свашта, само не угаљ. То што су ту ископали, довезли су у Термоелектрану! То је јаловина, глина, блатиште, то не може да гори, не може да ствара енергију, само гомилу црне масе, коју неко перципира као угаљ.

Мазута нема довољно, он је и коришћен само као покретач блоковима, а не основно гориво. Убрзано довозе цистерне са мазутом у Обреновац, али то није ни близу оних количина које би биле довољне.

Тако је град са две електране остао без грејања, (што ће потрајати), а струју им час укључују, час искључују – таман да се покваре сви електрични уређаји. На све то остали су и без воде, јер кад нема струје, све престаје са радом.

Јуче смо на улицама видели шта значи када су на руководећим местима неспособни кадрови. Обреновчани то гледају већ неко време!

Сви у Србији ћемо врло брзо схватити последице купљених диплома и партијских кадрова, да подсетим, на челу ЕПСа је господин Грчић, бивши власник печењаре у Обреновцу и грађанима познат по многим недостојним радњама!

Може и другачије и хитно мора и другачије!

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. ТРЕБА И БЛАГИ БОГ ДА НАМ ПОМОГНЕ

    Малтене снег још није пао, а Србија остаде без електричне енергије. У току падања снега попадаше бандере, покидаше се каблови, отказаше ТЕ (од шест блока у Обреновцу остао у животу само један блок). Више од сто хиљаде допмаћинстава остаде без електрике и поред редовног плаћања рачуна. Водеће људе у ЕПС-у изненадио снег, јер званично зима почиње 22. децембра. Морало је да се десити, јер ЕПС води и руководи печењар Грчић, који је диплому економисте стекао у поодмаклим годинама, а питање је како је дошао до ње. Министарка Зорана ведри и облачи ЕПС-ом, као доктора економских наука. Проблеми које се јављају су природе машинске, електро и припреме угља, а о финансијама се труди Влада. Раније руководства ЕПС-а су чинила углавном експерти техничке струке, сада су најурени из погона, а без њих електране не могу да раде, а да не говоримо о енергетској ефикасности (која код нас износи око 25% за ТЕ) и спада у нужном минимума у Европи. Министарка Михајловић се хвали да су сада обезбедили мазута за потребе ТЕ.Она не зна да мазут у ТЕ на угаљ служи само за потпалу, а не и за производњу струје. То нам је што нам је, а не чека нас ружичаста сезона што се тиче рада ТЕ, а оне обезбеђују око 70% електричне енергије.

  2. Малтене снег још није пао, а Србија остаде без електричне енергије. У току падања снега попадаше бандере, покидаше се каблови, отказаше ТЕ (од шест блока у Обреновцу остао у животу само један блок). Више од сто хиљаде допмаћинстава остаде без електрике и поред редовног плаћања рачуна. Водеће људе у ЕПС-у изненадио снег, јер званично зима почиње 22. децембра. Морало је да се десити, јер ЕПС води и руководи печењар Грчић, који је диплому економисте стекао у поодмаклим годинама, а питање је како је дошао до ње. Министарка Зорана ведри и облачи ЕПС-ом, као доктора економских наука. Проблеми које се јављају су природе машинске, електро и припреме угља, а о финансијама се труди Влада. Раније руководства ЕПС-а су чинила углавном експерти техничке струке, сада су најурени из погона, а без њих електране не могу да раде, а да не говоримо о енергетској ефикасности (која код нас износи око 25% за ТЕ) и спада у нужном минимума у Европи. Министарка Михајловић се хвали да су сада обезбедили мазута за потребе ТЕ.Она не зна да мазут у ТЕ на угаљ служи само за потпалу, а не и за производњу струје. То нам је што нам је, а не чека нас ружичаста сезона што се тиче рада ТЕ, а оне обезбеђују око 70% електричне енергије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!