Европска бирократија јавно признаје да су тотално неспособни за било шта и да им је драго што су им Американци старатељи

Европска бирократија јавно признаје да су тотално неспособни за било шта и да им је драго што су им Американци старатељи

Известилац за Косово у Европском парламенту Виола фон Крамон каже да је веома битно да су “САД на нашој страни у дијалогу” Београда и Приштине.

Она је додала да је то важно, јер су “САД потребне због стабилности на дуже стазе”-

Фон Крамер је ово рекла за “Косово онлајн” поводом недавне посете специјалног изасланика САД Метју Палмера и специјалног представника ЕУ за дијалог Мирослава Лајчака Београду и Приштини.

Како истиче “специјални представник Палмер је почео да ради под администрацијом председника Трампа, али се нада да ће сада моћи да настави свој рад на начин, који заиста помаже мултикултуралној сарадњи”.

“Европски актери сигурно цене посвећеност председника Бајдена и да, регион заиста треба подршку САД. Заједница српских општина је сигурно једно од питања, али има толико тога што би српска заједница могла да уради на том процесу. Верујем да у дијалогу има других хитних ствари, али се надам да ће јун представљати свеж старт у процесу”, навела је Виола фон Крамон.

Косовоонлине

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Ветеринар Шеклер бриљира! Какав црни Устав и закони дај те ковид пропуснице

Ветеринар Шеклер бриљира! Какав црни Устав и закони дај те ковид пропуснице

Београд — Доктор Миланко Шеклер рекао је да су ковид пропуснице у многим државама Западне …

Велика студија у САД - Нема јасних и поузданих доказа да је ношење маски у школама делотворно

Велика студија у САД – Нема јасних и поузданих доказа да је ношење маски у школама делотворно

Крајем маја 2021. године Центар за контролу и превенцију болести објавио је значајну, али углавном …

2 Коментара

  1. „…Заједница српских општина је сигурно једно од питања, али има толико тога што би српска заједница могла да уради на том процесу…“, навела је Виола фон Крамон.
    А је л’ има нешто што би шиптарска заједница могла да уради у било ком процесу? Зашто су вама Срби стално тема? Све што урадите је против српских интереса, али не попуштате, идете увек изнова, и увек исто – против Срба! Зашто? Докле? До уништења?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *