Фајзер очекује да ће вакцина бити „трајни приход“ јер тражи одобрење за децу…

Фајзер очекује да ће вакцина бити „трајни приход“ јер тражи одобрење за децу…

5
(4)

Јуче је Фајзер (Пфизер) објавио извештај о заради (надмашујући све пројекције са Вол Стрита), а такође је открио да је и на корак до осигурања регулаторног одобрења у САД-у за децу између 12 и 15 година који ће добити вакцину (покрећући тако нови талас потражње, јер администрација председника Бајдена врши притисак на државе да повећају број својих вакцинација).

Током разговора с аналитичарима и новинарима, извршни директор Алберт Боурла открио је да Фајзер преговара са „свим владама света“ о пружању вакцине и додатних количина до 2024. године.

Кључни је податак да Фајзер очекује да ће продаја његове вакцине донети 26 милијарди долара до краја ове године, што је прекретница која ће вакцину учинити најпродаванијим фармацеутским производом у компанији, затамњујући Хумиру, популарни лек за реуматоидни артритис који производи Абвие. Такође, Фајзер намерава да користити своју мРНА технологију за друге лекове и вакцине. На пример, компанија ради на стварању сезонских вакцина против грипа користећи исту технологију мРНА липидних наночестица.

Гледајући унапред, ЦНН је известио да ће ФДА одобрити Фајзерову вакцину за употребу на деци у доби од 12 до 15 година већ следеће недеље. Према недавним медијским извештајима, Фајзер такође тражи одобрење за коришћење вакцине за децу од 2 до 11 година и у САД-у и у Европи, одобрење које очекује да ће стићи у септембру.

Извор: ekspres vesti

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ДАНИЦА ГРУЈИЧИЋ: Током НАТО агресије почињен је екоцид, а од тада се рађају деца са ДЕФОРМИТЕТИМА!

ДАНИЦА ГРУЈИЧИЋ: Током НАТО агресије почињен је екоцид, а од тада се рађају деца са ДЕФОРМИТЕТИМА!

5 (1) Директорка Института за онкологију и радиологију Србије професор др Даница Грујичић нагласила је …

"Процурео" ку*ац вирус из војне лабораторије, ви сте то намерно пустили у договору и дилу са неким!

„Процурео“ ку*ац вирус из војне лабораторије, ви сте то намерно пустили у договору и дилу са неким!

4.5 (4) Инсистирање на теорији како је вирус корона „процурио из неке лабораторије“ не разликује …

2 Коментара

  1. Доктор са Чубуре

    Rated 5 out of 5

    За трајну високу профитабилност, било које врсте је потребно поставити своју воденицу на неки од токова страха. На том принципу приходују индустрија оружја, фармацеутска индустрија, тржиште осигурања и многи други. Свако ко произведе нови страх стиче право да убира кајмак са његовог тока. Профити су у томе високи јер су улагања у суштини мала. Главног покретача бизниса – страх је довољно иницирати, а надаље га људи умножавају сами, па је потребно само минимално одржавање када крене да пада. У ту сврху одлично могу да послуже неки изоловани терористички напад, пљачка у комшилуку или смрт познате личности од непознате болести.

  2. Samo debili mogu da se vakcinisu.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend