ГЛОБАЛИСТИ У ПАНИЦИ Гејтс у име Сороша први прозвао Трампа због СЗО

ГЛОБАЛИСТИ У ПАНИЦИ Гејтс у име Сороша први прозвао Трампа због СЗО

Доналд Трамп поново је после мале паузе мета критика у свету, након одлуке да обустави финансијску помоћ Светској здравственој организацији.

Један од првих који је јавно проговорио био је милијардер и оснивач Мајкрософта Бил Гејтс.

Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је да ово „није право време“ да се прекине са финансирањем Светске здравствене организације, која је „неопходна у светским напорима да се добије рат против коронавируса“.
Медији, Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

За Трампову „половину Америке“ реванш по сваку цену постаје питање живота и смрти

За Трампову „половину Америке“ реванш по сваку цену постаје питање живота и смрти

* Демократе, које би могле изгубити већину у оба дома Конгреса на изборима у новембру …

Бајден и Путин разговарали о тренутној безбедоносној ситуацију у свету

Бајден и Путин разговарали о тренутној безбедоносној ситуацију у свету

* Спољнополитички помоћник председника РФ Јуриј УШАКОВ: „Успех преговора о безбедносним гаранцијама довешће до извесне …

6 Коментара

 1. Доктор са Чубуре

  Тешко да су у паници. Могуће да је у страху само њихова актуелна гарнитура јер ће бити замењена неком следећом, још једном у непрекидном низу дугом хиљадама година. Нису ни Гејтс ни Сорош механизам владавине оних који се тренутно називају глобалисти. Механизам њихове власти је уграђен дубоко у већину људи кроз спремност да се прода вера за вечеру, кроз оно ”само сам радио свој посао”, кроз повлачење на дно свакога ко и мало одскаче и пре свега, кроз обожавање новца као врховне вредности.

  • Слабости људског карактера које сте побројали константа су људске расе тј многих људи у популацији, као појава. Зато не треба очекивати (на жалост) да ће “пролепшавањем” људи бити укинуто глобслистичко зло.
   Али јесте суштинска ствар да су глобалисти наметнули новац као систем вредности. Наметнули су они и још штoшта, као падовно редовно и конзумирање строго контролисаних медија.
   Није спорно да су јаки, али ИМАЈУ ЈЕДНУ СЛАБУ ТАЧКУ: медије.
   Замислите шта би се десило када би им медији били изтргнути из руку.

   • Доктор са Чубуре

    Ипак мислим да је све до људи. Слажем се да су медији једна од битних полуга глобализма, али и у тим медијима не раде роботи већ људи који су спремни да издају своју врсту због личне користи. До год буде тога у људима, глобалисти ће на жалост, без проблема владати.

 2. Доктор са Чубуре

  Тургењев: Кад једном привикнемо своју савест да нешто прихвати као нужно зло, то ускоро почиње да нам изгледа све више као нужно, а све мање као зло.

 3. POTPUNO SE SLAŽEM SA KOMENTARIMA POD DOKTOR SA ČUBURE. OD PRVOG SV.RATA – SRBI se utapaju u ono što im se servira .SRBI DOZOVITE DUH SVOJIH PREDAKA – PROBUDITE SE – NE DOZVOLITE OLOŠU DA VAS ZAMJENI – NE DOZVOLITE DA NAŠE IME I NAŠ JEZIK NESTANU A DA NAM ISTORIJA BUDE IZBRISANA.MI SMO TERITORIJALNO I BROJČANO VRLO MALEN OSTATAK SRPSTVA. BRAĆO NE DOZVOLIMO DA SRPSTVO UMRE SA NASOM GENERACIJOM.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *