Грађани Србије од јутрос масовно славе поскупљење струје!

Грађани Србије од јутрос масовно славе поскупљење струје!

Београд, 1. август 2015. – Од првог августа цене струје је већа за 12 одсто. То значи да ће те је од сада плаћати знатно више, а колико ће тачно то поскупљење износити, знаћете прецизније већ у следећем обрачунском листићу када вам стигне на кућну адресу.

Од јутрос је све у еуфорији поскупљења струје. Широм Србије на излетиштима где грађани масовно летују уз ваучере Владе Србије, слави се!

А шта о поскупљењу мисле сами грађани: 

 

krsticПревозник Крстић: Ја и мој син Мишко смо даноноћно у аутобусу, па ме поскупљење струје није много погодило. Ложимо ватру у бусу и грејемо се на дрва, а пећку смо купили од једног домаћина пре четири године у Малом Поповићу надомак Београда. Видели сте, на тој пећи имамо и роштиљ па гладни путници могу и нешто да презалогаја на брзака. Оно шта је битно, наглашавам, је то да смо са нашим услугама јефтинији од било кога и немамо озбиљну конкуренцију. Него, бојим се да Мишко не потегне неки камен…

 
 

Мишко: Тата, види прасе. Прасе моје!misko

 
 

pevacПевач: Искрено се надам да поскупљење неће погодити мог будућег газду у Београду где сам кренуо на аудицију. Знате, ја сам шлагер певач и конкурисаћу за посао у „Липовом ладу“. За мене није битна цена струје, колико је битно да је има, јер микрофон ради на струју.

 
 

celaviЋелави: Само да не буде рестрикција. Нека поскупи. Кренуо сам у Београд на скенер и то после десет година чекања. Не бих волео да ме врате из Клиничког Центра и да ми поново закажу снимање за још десет година. Са мојим кашљањем, то нећу дочекати.

 
 

brkaБрка: Паметан потез Владе. Подржавам протестантску реформу нашег премијера. Немачка школа. Најбоља. Понављам, најбоља!

 
 

mladoženjaМлада и Младожења: Нека кошта, колико да кошта. Кренули смо на медени месец и поскупљење струје нас уопште не интересује. Добили смо туристички ваучер за летовање од нашег пријатеља Расима, а понели смо доста сендвича и парадајза. О томе ћемо евентуално размишљати тек када се вратимо кући. Сад идемо мало до шуме да се провеселимо како младом брачном пару доликује.

 
 

cicaАлекса Симић: Ко је, бре, сиротиња? Платићу пет рачуна за струју одједанпут. Или пет, или ништа! Боље ви припазите да певач не нагази младу!

 
 

lovacЛовац: Па ви нисте нормални! Преживео сам ја све ове српске недаће, па ћу сигурно и ово поскупљење. И не брините, пушка је укочена!

 
 

popПоп: Ја струју не плаћам. Бог све види и све плаћа. Уосталом, два – три парастоса и свећења водице и ето плаћеног рачуна за струју. Хоћете ли ви мало?

 
 

CaptureМузиканти: Куме, пусти струју. Него, узми мало меса са роштиља од газда Крлета и заиграј. Видиш ли да идемо свом снагом у напредак и будућност у коју нас терају да верујемо. Уосталом, и сам знаш како ће то да заврши. Неки ће да изгину, а неки ће да преживе. Србија је то, куме!

 
 

Инфо екипа Слоге

УДРУЖЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ “СЛОГА”.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Србија: Вода и струја скупљи 8%, уље чак 17%, поврће 11%, нафта 14% ...

Србија: Вода и струја скупљи 8%, уље чак 17%, поврће 11%, нафта 14% …

Грађанима је већ кад оду у продавницу и на бензинску пумпу, као и кад им …

Технички преглед дупло скупљи, а због нових правила ГА НЕ ПРОЂЕ 8 од 10 аута!

Технички преглед дупло скупљи, а због нових правила ГА НЕ ПРОЂЕ 8 од 10 аута!

Након доношења нових правила за техничке прегледе, многи возачи незадовољни су критеријума и поскупљењем. Из …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *