"Гром" и "Гром1" најобичнија предизборна фарса, нарко дилери унапред обавештавани о времену и месту акција

“Гром” и “Гром1” најобичнија предизборна фарса, нарко дилери унапред обавештавани о времену и месту акција

ВИЦЕПРЕМИЈЕР Александар Вучић изјавио је данас да је председник Србије Томислав Николић потпуно у праву када је рекао да су поједини припадници МУП-а обавештавали нарко дилере о акцијама полиције и поручио да ће сви који посао обављају у интересу криминала ускоро бити ухапшени и процесуирани.

Вучић је Тањугу, на питање како коментарише изјаву Николића да из МУП-а информације цуре и да неко унапред обавештава шефове нарко мафије, навео да је председник Србије добио прецизне податке од надлежних служби безбедности.

Први потпредседник владе је прецизирао да су МУП и службе безбедности, по налогу Бироа за координацију свих служби, предузели значајне акције у хватању починилаца најтежих кривичних дела, посебно из области производње и промета опојних дрога.

„Направљени су озбиљни резултати, али председник Републике је потпуно у праву и као што сам некада помињао, а председник веома прецизно рекао – поједини припадници МУП-а обавештавали су нарко дилере о времену, чак и тренутку спровођења акције“, рекао је Вучић.

Вицепремијер је нагласио да највећи број полицајаца свој посао ради веома часно и поштено, али да ће они који посао обављају у интересу криминалаца и у личном интересу, ускоро бити ухапшени и процесуирани.

„Очекујем да у наредном периоду наше службе безбедности, да би смо могли коначно да завршимо са том највећом пошасти савременог света, предузму мере на хватању починилаца тих тешких кривичних дела – да буду ухапшени они из полиције и других слузби безбедности који су имали информације, а који су дојављивали и нарко дилерима или њиховим помагачима када и у ком тренутку држава креће у акцију против њих“, рекао је Вучић.

 

Факти

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Нарко дилери у Лазаревцу прете породицама чланова Удружења грађана Свети Сава који ће се бранити свим средствима!

Нарко дилери у Лазаревцу прете породицама чланова Удружења грађана Свети Сава који ће се бранити свим средствима!

У протеклих неколико дана нарко дилери који деци у Лазаревцу растурају наркотике претили су отворено …

Удружење грађана Свети Сава захтева оснивање посебног одељењa за борбу против наркотика у Лазаревцу

Удружење грађана Свети Сава захтева оснивање посебног одељењa за борбу против наркотика у Лазаревцу

Обавештавамо вас да УГСС покреће петицију у циљу да се у Лазаревачкој станици Муп-а отвори …

6 Коментара

  1. Ko vam je kriv,sami ste se hvalili da ćete ih pohapsiti,pametno sakrili se dok prođe bura.

  2. Лакрдија,смејурија!!!Мислим од “акције”!!!!Ударио “Гром” у коприве-боранију од “нарко-мафије”!!!!!Е Србијо “међ’ шљивама”!!!!??

  3. Лакрдија,смејурија!!!Мислим од “акције”!!!!Ударио “Гром” у коприве-боранију од “нарко-мафије”!!!!!Е Србијо “међ’ шљивама”!!!!??

  4. Ja i neznam ko su narkodileri ali zna i vucic i toma grobar, od njih uzimaju na veliko preko tacija!!!!!!!!!!!!!!

  5. sve ovo gledam kroz prizmu predizborne kampanje koja nije jos raspisana ali vec u veliko traje.a da stsnje ne valja ,ne valja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *