Група миграната каменовала воз, док је пролазио кроз Бању Kовиљачу!

5
(2)

Према незваничним информацијама, теретни воз који се из правца Брасине кретао ка Лозници каменовали су данас (30. мај) око 15 сати мигрантни док је пролазио кроз Бању Kовиљачу.

На локомотиви је полупан фар и улубљена лимарија на више места док машиновођа и помоћник нису повређени, али су уплашени стигли у железничку станицу у Лозницу.

Пошто је полиција у Лозници обавила увиђај и узела изјаве од њих, наставили су пут ка Руми. Kако сазнајемо, до сада се овако нешто није дешавало, а овај догађај ствара бојазан да се нешто слично понови и приликом проласка путничког воза кроз Kовиљачу.

Kако незванично сазнајемо, у Kовиљачу су стигли и припадници жандармерије.

Иначе, као што су ЛН јуче писале железничка станица у Бањи Kовиљачи је место где бораве илегални мигранти који долазе овде чекајући да се пребаце у Босну.

Протеклих месеци међу појединим НВО организована је кампање оправдавања мигрантског насиља, у којој су коришћене и лажне вести уперене против локалног становништва, а и даље не постоји истраживање о корелацији између правдања насиља и напада на наше грађане иако су оптужбе све учесталије.

Извор: Лозничке новине/Неwспанел.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Београд: Мигранти тероришу и нападају жене у сред града

5 (17) Девојку је напао мигрант у близини Бранковог моста у 20 часова увече. Нико …

У Србији поново повећан број миграната за око 30 одсто, сада их у Србији има преко 12.000

4 (4) Према подацима Kомесаријата за избеглице и миграције, у односу на исти период прошле …

Један коментар

 1. Naši Pretci išli su u ratove kako bi odbranili svoju Familiju,svoju Imovinu (Svoju Državu, ali svoju) koja država je garantovala njihovu imovinu i slobodu, a njihova imovina je bila izvor života za Familiju , išli su sa sa verom u Boga , u pravdu i sa geslom : Za Krst Časni i Slobodu zlatnu.
  Istorija nam svedoči da su ili izginuli ili se izborili za svoju slobodu.
  Današnjim Srbima ne dolazi do pameti da je ulaz imigranata u našu zemlju osnova za još jedno novo Kosovo na čitavoj teritoriji današnje preostale jadne i kukavne Srbije. Ima li još potomaka S R B A da uzmu motke i prognaju Imigrante – ima li ih da se organizuju na granici kao služba da ne dozvole ulaz imigranata (Služba mora imati platu…..a kako donje….neka pametni pronađu način. )

  Za današnje Srbe ima opravdanje…..jer su rođeni i odrasli kao produkt komunizma-antisrpstva i anti ljudskog elementa. Izrasli su kao
  građaneria ne kao Srbi – neznaju ko ima glavu nosi …ali znaju kako se koriste savremeni telefoni i znaju da su P A R E (zlo) sve što im treba.
  Ali ti Srbi se neće zaštititi ni od onih koji će ukinuti pare i žigosati ih samo okvirima dozvoljenog (ne od Boga nego od iskvarenih moćnih ljudi)
  Ustajte stvarni Srbi – ne na oružjejer (jer vam je oduzeto i zabranjeno još od kretena kralja Milana Obrenovića ) već ustajte sa motkama i dušom i ako tako uradite ….Vi ćete biti na svome.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend