Хорор у Србији: Село тероришу вехабије, мештани позвали народне патроле у помоћ (видео)

Поново смо у суботу били у селима Мајдан, Рабе, Банатско Аранђелово. Видели смо патњу,стрес и несрећу. Ово Србија мора да види, свако место које је на путу “миграната” је у опасности да прође овако. О насељавању истих да не причамо, за Србин.инфо је рекао један од оснивача народних патрола, Дамњан Кнежевић.
А затим је истакао:

– Видели смо на лицу меаста да нашим грађанима, без обзира да ли су српске, мађарске или друге народности, невезано које су и вероисповести, да су им ускраћена најбитнија права Уставом гарантована: њихове куће, због миграната, више нису њихове, нити се могу слободно и безбедно кретати, буквално, ни испред свог прага. За те наше суграђане закон престаје да важи, када је у питању њихова лична и имовинска безбедност. Тужно али истинито.

Кнежевић је још додао да су народне патроле, пре пар месеци, први пут биле у овим селима, у близини мађарске и румунске границе. Тада су се сусрели са мештанима, који су их са сузама у очима молили за помоћ јер их ни полиција ни војска не чува од миграната.

– Тада смо били малобројни, али смо том приликом дали обећање да ћемо опет доћи и помоћи. У суботу смо дату реч испунили. Показали смо да наше речи нису празне, показали смо да ћемо увек бити ту за свој народ. Данас Мајдан и Рабе, сутра где буде требало тако нам Бог помогао, закључио је Дамњан Кнежевић.

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Ми, борци, ветерани, војни и полицијски, бићемо на протестима да спречимо репресију над народом!

Ми, борци, ветерани, војни и полицијски, бићемо на протестима да спречимо репресију над народом!

Ми смо за јединство народа у Србији и подржавамо само нашу Отаџбину Србију, њену слободу …

Вучићу, узалуд претње да ћете на нас бацати фарбу, у суботу тотална блокада Србије

Вучићу, узалуд претње да ћете на нас бацати фарбу, у суботу тотална блокада Србије

Срамотно застрашивање и покушај Александра Вучића да у суботу изазове грађански рат у Србији, неће …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *