Илић: Вучић обећавао долазак "краља меса", а имамо најмање свиња у историји

Илић: Вучић обећавао долазак “краља меса”, а имамо најмање свиња у историји

Председник Нове Србије Велимир Илић упозорио је данас да је сточни фонд у Србији угрожен и упитао шта се десило са обећањем председника Александра Вучића о инвестицији компаније Тенис, која је најављивана као “краљ меса у свету”.

“Та прича је заборављена. Обећано је четири милиона свиња, а више нема Тениса и то нико не помиње. Србија има најмање свиња у својој историји”, рекао је Илић на конференцији за новинаре.

Он је такође казао да Србија није више произвођач меса ни за себе и, како је казао, “није произвођач ни за своју продавницу, ни за свој народ”.

“Доказ за то је да 120 грама упаковане малине кошта 130 динара. Ова малина се прода преко фирме, преко мафије српске, сељак добије 100 и нешто динара, а они зараде преко 1.000 динара на једном килограму. Не дају сељаку да он упакује, да се удруже у задруге и да раде за себе, да они располажу својим производима и да они зараде”, оценио је Илић.

Подсетио је да је откупна цена за вишњу 30 динара и да се “на њој зарађује преко 700 динара”.

Илић је закључио да је Србија постала земља “просте радне снаге која ради, производи сировине и не зарађује од тога ништа”.

Н1

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Борислав Новаковић: Вучић се на сваку критику изобличи и понаша као емотивно неконтролисана особа

Борислав Новаковић: Вучић се на сваку критику изобличи и понаша као емотивно неконтролисана особа

Потпредседник Народне странке Борислав Новаковић изјавио је да је председник Србије Александар Вучић “прешао основне …

БРАВО ВУЧИЋУ! Угaшeнo 40.000 гaздинстaвa у млекарској индустрији Србије

БРАВО ВУЧИЋУ! Угaшeнo 40.000 гaздинстaвa у млекарској индустрији Србије

За произвођаче нема бољитка све док се за литру млека добија мање пара него за …

6 Коментара

  1. Да, господине Илићу, Вучић обећавао долазак „краља меса“, а имамо најмање свиња у историји. Илићу, ми не можемо доћи до изражаја од вас свиња. Ви сте омаловажили и та створења у народу названа свињoм. Господине Илићу, ви сте гори од свиња као живо биће. Ви са својом клапом гори сте од рода свиња. Оне бар знају где серу, ви ни то не знате идиоте ванземаљски, срам вас било, ви ћете водити ову земљу. Запамти она није свињска, већ људска. До душе и сада је воде свињски.

  2. Nešto mi nije jasno. Ovi nakupci, izvoznici naših poljoprivrednih proizvoda određuju cene istih i to vrlo minimalne, da bi zatim te iste proizvode posle po desetostruko većoj ceni izvezli. Da li ti isti izvoznici izvoze i proizvode Fijata i drugih stranih investitora u našoj zemlji? Gde je tu država da zaštiti našeg poljoprivrednika? Nema, pojela maca !!!

  3. gore uslikani kasapin ima prikladnu belu uniformu, nadam se i bele cizme, sto no kazu do kolena, mozda i malo vise, sebe da zastiti, ali iz usta picoustih mu sigurno bazdi, pa je trebo i fantomku navuci. — kad napusti klanicu verovatno u limuzini se vozi, odela skupa nosi, odabrana crvena vina pije, evropske vrednosti zastupa, veliki je prijatelj svih masona, papista i neprijatelja Srbije.
    — odjebi kasapine krvatski, americki, germanski ili britanskii, kralju mesa, dosta ste nas klali i nasu decu jeli. — mi bisere stvaramo i uzalud pred vas bacamo a nauke Jovana Zlatoustog uvazavamo. — doslo vreme da uloge menjamo.

  4. Pazi njega! Nisam ga ni prepoznao! Teletabis-kreten! Hvala Nirnberže, da ne bi tebe, ne bih ni shvatio koja se budala sakrila iza ovog sterilnog kondoma.

  5. Nadam se da će preteći neka brnjica da stavimo onom vesiću koji razrova ceo grad svojim kobajagi projektima kojim nema kraja ni konca, a preko kojih pljačkaju ovu našu sirotinju. Možda će ga to bar malo usporiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *