Има ли кога у земљи Србији да се позабави здрављем министра Александра Вулина?

Има ли кога у земљи Србији да се позабави здрављем министра Александра Вулина?

Вулин је поново запањио јавност својим понашењем. На самиту на коме су били високи гости из Кине и земаља региона, министар Александар Вулин је проводио време гледајући у плафон?! Ово није први пут да се министар Александар Вулин најблаже речено чудно понаша па нас занима да ли у Србији постоји надлежна инстанца која би се озбиљно позабавила његовим здрављем?

Овакво понашање некога ко је министар у Влади Републике Србије треба озбиљно да забрине све грађане Србије јер се поставља питање правне способности министра Александра Вулина. Ми смо уверени да министар Александар Вулин није у стању да обавља поверене му државне послове.

Једина његова препорука за посао у влади је била чињеница да је он заједнички пријатељ власника ПИНК телевизије Жељка Митровића и садашњег премијера Александра Вучића који њихово пријатељство имају управо да захвале Александру Вулину који и као министар у влади Републике Србије завршава “послиће” за Жељка Митровића.

 

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

11 Коментара

 1. да није способан како би стекао на дедињу толике некретнине мислим на кућу и 11ха земље,он само комуницира са космичким силама кинези то знају

 2. Odavno se prica da Vucic okuplja sve same ludake oko sebe ,pa evo i jos jedna budala u vladi,Npr. i Nikolic nije bolji.Svog priku imao je koji je hteo da gradi plovni kanal do Soluna,a gde je sad taj ludak.

 3. Stari dobri štos iz onih vremena,
  kad jednom postaneš “šef” sposobne saradnike “ćim prije” najuriš a zaposliš tutumrake, lelemude, dupeglavce, ….
  Kaligula je konja proizveo u senatora,
  Ovj naš teški duševni bolesnik je u vladu uveo krdo magaraca i proglasio ih ministrima

 4. samo da ispravim autora teksta, ne radi se o pravnoj nego poslovnoj sposobnosti g Vulina

 5. Видео бих ја вас да на плафону видите исто што и он, то најбоље може да вам објасни чеда и он на плафону види разне ствари и објекте неки пут и будућност а стално су присутне санџаме, караконџуле и остала бића

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *