Насловна / Србија / Хроника / Инспектору у Врању који је хапсио „пиромане“ демолиран ауто
Инспектору у Врању који је хапсио "пиромане" демолиран ауто 1

Инспектору у Врању који је хапсио „пиромане“ демолиран ауто

Инспектору Полицијске управе Врање Далибору Златковићу у ноћи између 4. и 5. јануара демолиран је аутомобил „голф двојка“. Непознати починиоци полупали су сва стакла и фарове на аутомобилу.

Златковић је један од локалних инспектора полиције који је пре десетак дана учествовао у хапшењу осмочлане групе осумњичене за организовано паљење више путничких аутомобила и угоститељских објеката у Врању, па се сумња да демолирање његовог аутомобила представља освету припадника локалног подземља блиских ухапшенима.

„Возило сам паркирао испред куће око два после поноћи. Рано ујутро пробудила ме снаја и рекла да су сва стакла на ауту разбијена. Нисам у току ноћи чуо никакву ломљаву, тако да не знам тачно када се то догодило“, рекао је Златковић, не желећи да се у упушта у претпоставке у погледу могућих извршилаца без одобрења надређених и у моменту док траје полицијска истрага.

Док инспектори ПУ Врање раде свој посао и не дају званичне изјаве о току истраге, извор близак истрази указује да су истражне радње усмерене ка неколицини припадника криминалне групе осумњичене за паљевине који су и даље на слободи.

„Неки од њих су у бекству, а неколицина мирно шета градом. Полиција само чека прави моменат да се неке коцкице сложе да и њих смести иза решетака, а неке желе да ухвате на делу „, рекао је за Телеграф извор близак полицијској истрази.

Осморици ухапшених због паљевине и нарушавање јавног реда и мира јуче је у Врању продужен притвор до тридесет дана.

Подсећања ради, у акцији припадника Жандармерије, Управе криминалистичке полиције и ПУ Врање од 28. децембра ухапшени су локални одборник СНС-а Милош Младеновић звани Жаба (25), Милош Анђелковић звани Анђел (25), Милош Цветковић звани Бањурац (23), кикбоксер Милош Поповић звани Пакман (23) приватни угоститељ Велимир Вукославовић звани Веља (24), Божидар Стојановић звани Божа Карадник (26), власник коцкарница и кладионица Дејан Николић звани Кантар (33) и Сава Станковић. Хапшења још трају и према незваничним најавама из ПУ Врање у наредном периоду биће ухапшено још неколико људи из локалног криминалног миљеа.

 

Телеграф

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Врање: Напредни фашисти почели су брутално да пребијају политичке противнике! 11

Врање: Напредни фашисти почели су брутално да пребијају политичке противнике!

Четворица чланова Српске напредне странке у Врању физички су данас насрнули и претукли председника Градског …

НОВИ ЗАКОН: Ака вас нахватају да се "гужвате" у аутомобилу казна 200 евра! 12

НОВИ ЗАКОН: Ака вас нахватају да се „гужвате“ у аутомобилу казна 200 евра!

Вођење љубави у ауту може да кошта око 200 евра, на улици више од 1.000, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *