ИНТЕРВЈУ: Бранко Павловић – Следи нам највећа економска криза у историји цивилизације! (видео)

5
(1)

Гост Славија инфо био је адвокат и стручњак за право у привреди Бранко Павловић. За наш канал Бранко је појаснио добре али и многе лоше стране најављених мера помоћи привреди и нагласио да га то нимало не чуди јер не постоји развијена колонија. По речима госта мере вероватно неће ни бити остварене јер је држава рачунала на паре не само из буџета већ и на паре приватних банака што они нису дужни да пласирају а и да могу то ће бити по изузетно неповољним условима тако да ће излазак из кризе много дуго трајати ако до тога и дође.

Велики проблем наше економије је то што смо се ослонили на страни капитал који ће се или повући или неће наставити улагања и покретање нових инвестиција уопште. Поред тог проблема суочавамо се и са све већим дуговима и наглашава да се Србија у задњих осам година задужила више него претходних пар деценија. Оптерећење на нашу привреду је и смањење дознака из иностранства јер су се наши људи вратили у земљу и тај се проблем неће у скорије време решити јер ће требати месеци да се привреде тих земаља опораве али за разлику од нас они у томе имају шансе.

Један од разлога овакве наше ситуацију је и недостатак домаћих банака као и продаја последње велике банке а то је Kомерцијална банка. Бранко је мишљења да су нама министри економије и финансија увек били нереални оптимисти а њихове изјаве оценио је као обично политиканство.

Препоручујем да погледате целу емисију и сазнате много о бројним занимљивим темам из области економије и права.

Slavija info TV

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

СЕДАМ ВЕЛИКИХ ОПАСНОСТИ ПРЕТИ СРБИЈИ ОД МИГРАНАТА: Ко их усмерава према нашој земљи? (видео)

4.2 (5) Србија вреба седам великих опасности због тога што допушта несметан пролаз мигрантима, а …

Александар Ђикић: Не дајте да вас власт плаши Албанцима, они нису више оно што су били! (видео)

5 (2) Гост емисије био је Проф. др Александар Ђикић члан Покрета за одбрану Kосова …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend