ИНТЕРВЈУ: Предраг Поповић – Вучићев картел у расулу крећу међусобни обрачуни?! (видео)

5
(7)

Гост Славија инфо био је заменик главног и одговорног уредника Магазина Таблоид Предраг Поповић. У емисији интервју Поповић је причао у сукобу унутар СНС картела нарочито на релацији Александар Вучић Звонко Веселиновић. То је не само мафијашки већ и политички сукоб пред потписивање независности Kосмета. У току је склањање људи Звонка Веселиновића из полиције и правосуђа али и из извршне власти. Вучић се дуго бави криминалом у политици али се и плаши отвореног сукоба са Звонком Веселиновићем.

Поповић сматра да Војислав Шешељ је тај који црта мете које Вучић наручи. Нове мете биће Никола Петровић, Златибор Лончар, и Александар Ђорђевић поред Звонка Веселиновића. У емисији Поповић је екслузивно открио и ко је највећи мафијаш СНС извесни Тито. ДЕА њега сматра опаснијим и од Ел Чапа. Сарадња њега и Вучића почела је још давне 1997 у хали Пинки где је Вучић био директор. Вучић је Тита спасио од Мирка Босанца преко свог кума Петра Панића Пане.

Вучићева биографија је за Поповића романсирана верзија кривичног закона. Све међународне истраге воде ка Вучићу и пад ће бити тужан. Један од првих људи који је напустио картел је управо кум Панић, човек са великим животним искуством у преживљавању. Поред њега не треба изоставити ни власника дечије телевизије Хаппy Предрага Ранковића Пецонија који подржава режим а већ више деценија успешно купује слободу. То се може утврдити и по броју застарелих пријава али и по имовини судија са којима је сарађивао.

Све судије које су њега кроз застаревање ослобађале одговорности суде и данас. Велике афере које су уздрмале режим Александар Вучића су и Хуавеј и биткоин. Највише зато што је фирма човека који је можда и моћнији од Вучића у томе учестовале. Реч је о Ненаду Kовачу познатијег као Неша Роминг. За разлику од њих Славиша Kокеза и Горан Веселиновић су само имена које Вучић користи да завршава комбинације. Горан Веселиновић је и раније обављао прљаве послове за рачун Вучића тако да сарадња са Браниславом Лечићем познатим глумцом није новост.

Снимци на којима се виде главе без тела о којима је Вучић причао достављени су полицији али Поповић сматра да Веселин Милић намерно не реагује. Новост иза кулиса је и портал Објектив вероватно у власништву Небојше Стефановића а ускоро се могу очекивати и дневне новине преко којих ће он покушати да ојача своју позицију у борби унутар СНС картела. Поповић је мишљења да му то неће бити успешно.

Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

ИНТЕРВЈУ: Предраг Поповић - Вучићев картел у расулу крећу међусобни обрачуни?! (видео)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Думановић: Вучићу, сад ће цела Србија знати за твоја „тајна“ пријатељства и издају (видео)

Думановић: Вучићу, сад ће цела Србија знати за твоја „тајна“ пријатељства и издају (видео)

5 (4) Интервју са Миланом Думановићем, бившим оперативцем УКП МУП-а Србије и једним од оснивача …

Др Владимир Димитријевић: Прогон против мене јер браним природну породицу (видео)

Др Владимир Димитријевић: Прогон против мене јер браним природну породицу (видео)

5 (4) Видео обраћање јавности др Владимира Димитријевића у којем се износе критичке примедбе на …

Један коментар

  1. osedeli,a nisu naucili da bez materijalnih dokaza,svedocenja,su sve price bez tezine.a i price moraju da imaju vremenski kotinium,voditi racuna gde su bila u vreme dogadjaja,prica vrvi nelogicnostima,seselj je pajac prezivelih db,panic je blagajnik ,sedi u kafani sa cenovnikom usluga:lokali placevi ,ovaj kosovar je bezbedonosno obradjen- u svojoj bazi ,snazne veze u bgd marginalac.ovo su sve zamenljivi izvrsioci,setite se raznatovica,kad neko zaboravi gde mu je mesto.sory,opsirno,druga firma:u mojoj bivsoj firmi za sve rashode preko 100$,pisem siroko obrazlozenje,zloupotrebe ha-ha

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend