fbpx

Италијан и Албанци закопали KОKАИН У ШУМИ, а онда се појавило крдо дивљих свиња и све ПОЈЕЛО И УНИШТИЛО!

5
(2)

Дивље свиње су до сада задавале праву муку земљорадницима, фармерима, виноградарима, па и возачима аутомобила, а на тај списак, додали су и једног новог непиријатеља и то ни мање, ни више, него дилере дроге. Наиме, једна криминална организација из Тоскане, остала је без кокаина у вредности од неколико десетина хиљада евра, пошто им је крдо дивљих свиња дословно појело, те и уништило кокаин који су закопали у земљи.

Један Италијан и тројица Алабанца из Тоскане, остали су без кокаина који су закопали у шуми, након што су дивље свиње намирисале пакете који су били закопани у земљи. Kако се наводи, оне су изриљале пут до дроге која се налазила у неколико добро запакованих пакета, а чија је укупна вредност била око 20.000 евра. Дрога је добрим делом уништена, али је значајна количина и поједена од стране дивљих животиња.

Бизарни инцидент је случајно изашао на видело, пошто је један од дилера, чији је телефон био прислушкиван, бесно известио остатак банде о губитку дроге. Након тога сва четворица су лишена слободе и оптужени су за тговину опојиним средствима. Двојица од њих су добили кућни притвор, док су остала двојица завршила у затвору.

Kада се ради о дивљим свињама, тачније, о утицају кокаина на њих, нажалост није било никакве речи, пошто приликом претраге терена нису уочене.

Telegraf.uk, Блиц.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

БРИСЕЛ У ПАНИЦИ: Чак 71% Италијана верује у распад ЕУ, траже излазак из ауторитарне организације!

5 (2) Иако је Лига Матеа Салвиниј у овом моменту у опозицији период који су …

На реду је излазак Италије из ЕУ?

5 (2) Више од трећине грађана Италије, земље најтеже погођене у Европи коронавирусом, сматра да …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *