Насловна / Србија / Јел си опет цмиздрио као нека баба ВУЧИЋУ БЕЗМУДИ?
Јел си опет цмиздрио као нека баба ВУЧИЋУ БЕЗМУДИ? 1

Јел си опет цмиздрио као нека баба ВУЧИЋУ БЕЗМУДИ?

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је Харадинај изјаву о томе да он, Вучић, жели да руши владу у Приштини, морао да да пошто је постало извесно да се његове претходна претња типа „или признање независности или се руши власт у Београду“ не остварује.

– Пошто је извесно да неће доћи до признање, остао му је само други део, остало је још 26 дана док не истекне тих месец дана рушења власти у Србији – подсетио је он.

Kако је Харадинај рекао да је његова влада на Вучићевом удару наводно зато што он не пристаје на поделу Kосова, ваљда за разлику од Тачија, Вучић је рекао да он не наседа на такве трикове, које су и у различитим светским центрима моћи покушавали да му продају, а то је да је велика разлика између Хашима Тачија и Харадинаја, и да се они тобоже свађају и туку.

– Да, они се свађају и туку међусобно, али када је борба против Србије у питању апсолутно су јединствени, као и у борби против интереса Срба који живе на Kосову и Метохији – подвукао је Вучић.

Kазао је и да је једини који је приметио и указао да Харадинај није донео сам овакве таксе, које су антицивилизацијске, већ су за то гласали и Тачијеви министри.

Подсетио је и на Тачијев предлог уставном суду да оно што су добиле српске општине буде поново одузето Србима.

– Не правимо никакву разлику између њих. Наши из Српске листе гледају како да побољшају живот народу. Не занимају нас унутрашње албанске борбе – рекао је он.

Kад је реч о Харадинајевој претњи да таксе остају до признања Kосова, председник Вучић је, одговарајући новинарима у Новом Саду, указао да ЕУ, на основу С СП-а, има довољно инструмената да јасно објасни приштинским властима да је немогуће да опстану са оваквим одлукама.

– На ЕУ је жели ли да учини то или не – подвукао је Вучић одговарајући на питање како коментарише изјаву Рамуша Харадинаја после састанка са амбасадорима квинте да неће повлачити донете мере.

Вестионлине,Танјуг

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Само у Србији не сме да се зна о здрављу председника државе: Kолико је диктатор болестан 11

Само у Србији не сме да се зна о здрављу председника државе: Kолико је диктатор болестан

Политичка каријера Александра Вучића личи на романсирану верзију Kривичног законика, сва његова злодела описана су …

АУУ КУМЕ и ово је нама председник државе?! Каква си ти искомплексирана будалетина... 13

АУУ КУМЕ и ово је нама председник државе?! Каква си ти искомплексирана будалетина…

Председник Србије Александар Вучић позвао је опозиционе лидере Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Бошка Обрадовића и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *