fbpx

Како су ВЕЛЕИЗДАЈНИК и ЦРВЕНИ БАНДИТ издали Србију и продали народ

5
(1)

Новопечаним еврофанатицима оличеним у узурпаторима Вучићу и Дачићу криви су Цар Лазар, Муса Кесеџија, Милош Обилић за политику велеиздаје државе, народа и националних интереса коју воде од доласка на власт. Црвени бандит Дачић ту политику велеиздаје државе народа и националних интереса води од момента када је поново зајашао и учврстио се на власти у време владавине ДС и Бориса Тадића. Он у тој издаји и продаји свега што је могао да изда и прода има вишедеценијски континуитет. Уласком у напредњачку владу само је прогресивно убрзао оно што је радио док је био у влади Мирка Цветковића. У Србији је до формирања владе напредњака крајем 2012. године тешко ко могао бити више корумпиран и уплетен у тешке облике криминала од Ивице Дачића. Читава врхушка СПС-а која је устоличена у врх те странке после петог октобра огрезла је у тешким облицима криминала и корупције.  И не само то. Мало људи у Србији зна да се Ивици Дачићу подводе веома младе девојке које су још готово деца што тог црвеног бандита сасвим сигурно може класификовати као педофила. Постоје и видео сведочанства о настраностима тог гада. Поред оних где одржава веома живу и свеобухватну комуникацију са припадницима највећег блаканског нарко картела за које је као министар унутрашњих послова обављао прљаве послове. Али није он само за њих обављао прљаве послиће. Они су мислили да Ивица Дачић ради за њих док је он у ствари радио за оне који су њима радили о глави. То је био један од услова које је морао да испуни како би спасао његова муда која су одавно била у процепу и тако себи осугура још коју годину политичке каријере, лоповлука и издаје свега и свих што се може издати.

Формирањем напредњачке владе крајем 2012. године којој основу чине СНС и СПС тј. Александар Вучић и Ивица Дачић светска закулиса је коначно остварила пуну контролу над извршном влашћу у Србији и Србија је тада крупним корацима кренула пут безнађа. Главни истурени играч светске закулисе у Србији постаје Александар Вучић који већ у априлу 2013. године у Бриселу потписује Бриселски споразум. Брисeлски споразум де факто и де јуре представља издвајање Косова и Mетохије из Уставно правног поредка Републике Србије. Цитат из Википедије:

Бриселски споразум представља издвајање Косова и Метохије из уставног поретка Републике Србије, закључио је др Чавошки, цитирајући текст преамбуле Устава Р. Србије. Он је подсетио да део текста преамбуле улази у текст заклетве председника Србије.

Устав Србије предвиђа две аутономне покрајине у саставу Србије. „Одрицањем од Косова и Метохије није погажен само Устав Србије, већ и све оно што су наши преци чинили од 1912. године до данас”. Бриселским споразумом се врши присиљавање држављана Србије на Косову и Метохији да прихвате држављанство друге непријатељске државе. Академик Коста Чавошки је пре потписивања споразума поручио носиоцима власти у Србији да би прихватањем бриселског предлога починили кривично дело велеиздаје. „Успостављањем царине на административној линији са Косовом, властодршци у Београду су погазили Устав и починили кривоклетство, што је тешко кривично дело. Упозоравам их да не прихватају бриселске уцене јер ће за велеиздају морати да одговарају”, казао је Чавошки. 

Иако у важећем Кривичном законику Републике Србије формално више не постоји кривично дело велеиздаје, постоје дела из члана 306. КЗ-а Признавање капитулације или окупације и из члана 307. Угрожавање територијалне целине. За дело из члана 306. горња граница казне није одређена, односно подлеже уставном ограничењу од 40 година затвора, док је за дело из члана 307. максимална казна затвора 15 година. 

Уставном суду поднет је захтев за оцену уставности Бриселског споразума али Уставни суд и председник Уставног суда Србије Драгиша Слијепћевић одбијају да раде свој посао и заштите Уставни поредак Републике Србије и као разлог наводе да је Бриселски споразум политички договор иако његовим потписивањем тај споразум улази у правни поредак Републике Србије који се због тог споразума мења и који са собом повлачи нове међународне обавезе Републике Србије.

Тим споразумом велеиздајничка власт оличена у Александру Вучићу и Ивици Дачићу преузима међународне обавезе и уводи нови измењени правни поредак у Републику Србију како би акомодирали сопствену велеиздају коју су починили његовим потписивањем. Велeиздајничка влада Александра Вучића и Ивице Дачића доноси уредбе о административним прелазима, матичним књигама, катастру и признавању факултетских диплома чиме директно крши важећи Устав и важеће законе што је Уставни суд и потврдио и својом одлуком 26. фебруара 2014. године оценивши неуставном Уредбу о катастру за Косово, која је настала на основу Бриселског споразума. 

Оно што је велеиздајник Вучић са Дачићем урадио када је катастар у питању је да читав катастар и све катастарске књиге које су са Косова и Метохије повучене 1999. године фотокопира и преда терористичкој власти у Приштини. Тако је шиптарским тероритичким банадама на Косову и Метохији омогућио да отимају државну и приватну имовуну Срба и државе на простору Косова и Метохије. Одлуку Уставног суда у вези катастра велеиздајнички режима Александра Вучића и Ивице Дачића једноставно игнорише. 

Поред предаје катастра велеиздајници Вучић и Дачић шиптарским терористичким бандама предају и власт у општинама у којима већину имају Срби и буквално уз примену терора корумпираних полицисијких снага и локалних криминалаца терају Србе Косова и Метохије да изађу на тзв. шиптарске изборе крајем 2013. године и тако прихвате власт терориста и убица из Приштине. Велеиздајнички режим тако на сопственој сувереној територију успоставља власт и суверенитет терористичке шиптарске владе из Приштине и на поновљеним изборима у Косовској Митровици 2014. године завршен је тај процес конституисања власти у општинама са већинским српским становништвом које тако постају део Уставно-правног поретка који је шиптарска терористичка банда формирала на сувереној територији Републике Србије. Ово је и јединствени случај који није забележен у свету да власт једне суверене државе поклања суверенитет и контролу над органима власти непризнатој Франкештајн држави коју су формирале терористичке банде на њеној територији. 

После предаје власти и сувренитета на локалном нивоу где је велеиздајнички режим Александар Вучића и Ивице Дачића буквално уз помоћ полицијског и криминалног терора натерао сопствени народ да изађе на изборе непризнате Франкештајн државе косметских шиптара уследило је спровођење Споразума о правосуђу где Александар Вучић и Ивица Дачић на сувереној територији Републике Србије противуставно и противзаконито на основу управних одлука укидају Уставно-правни поредак Републике Србије и читав правосудни систем на територији Косова и Метохије предају у руке шиптарских терористичких банди. Укидају се сви српски судови и све судије прелазе под уставно-правни поредак шиптарске Франкештах државе. Треба напоменути да се укидањем уставно-правног поретка републике Србије на територији Косова и Метохије руководи из Београда и владе Републике Србије зашто постоје многобројни докази и сведоци. 

Велиздајнички режим Вучић-Дачић поред уредбе о предаји катастаских књигама шипатрима доноси и одлуку о предају матичних књига које као и читав катастар фотокопира и предаје шипатрској терористичкој банди у Приштини. Уставни суд и ту уредбу владе Србије оцењује неуставном и налаже влади да ту уредбу промени и тако је уведе у правни поредак земље или да је у потпуности избаци јер је неуставна. Велеиздајнички режим Вучић-Дачић и ту одлуку Уставног суда игнорише и наставља да фотокопира матичне књиге и испоручује је шипатрској терористичкој банди у Припштини. Тако се најосетљивији лични подаци грађана Србије предају осведоченим терористима и убицама за којима су расписане међународне потернице. 

Велеиздајнички режим Вућић-Дачић спроводи у дело и протокол о интегрисаном управљању границом са Косовом и Метохијом и тако де факто и де јуре на сувереној територији Републике Србије уводи граничне прелазе са непризнатом терористичком државом. Како би одрадили свој део договора велеиздајници на админстративну линију са Косовом и Метохијом шаљу јаке снаге Жандармерије које буквално батинају косметске Србе како би их натерали да користе граничне прелазе које су направили на српској сувереној територији. На тим прелазима стоји полиција и царина ксометских шиптара и користи се царински печат терористичке државе која ту на тим прелазима наплаћује царину контролишући прелаз путника и робе. У сред Србије. И ту уредбу велеиздајничке владе Вучић-Дачић Уставни суд је прогласио неуставном.

Главни удар на суверенитет и безбебедност свих грађана Републике Србије велеиздајнички режим Вућић-Дачић задаје спровођењем у дело споразума о полицији и безбедоносним структурама којим се на сувереној територији Републике Србије укида присуство снага полиције и других служби безбедности а њени припадници интегришу у полицијско безбедоносни систем непризнате шиптарске Франкештајн државе. И тим се као и свим другим процесима, уредбама и споразумима управља директно из велеиздајничке владе Републике Србије у Београду којом руководе велиздајнички пар Вучић-Дачић која као у свим другим случајевима једноставно игнорише важећи Устав и законе. У овом случају они су отишли корак даље јер су повлачењем српских снага безбедности са њихове суверене територије огромној опасности изложили српски народ и државну имовину баснословне вредности на простору Косова и Метохије буквално препустивши српски народ и његову имовину на милост и немилост шиптарских терористичких банди. О томе најбоље сведоче готово свакодневни терористички напади на српски живаљ на Косову и Метохији, свакодневне пљачке као и недавно убиство Оливера Ивановића у Косовској Митровици.

Као шлаг на злочиначку велеиздају, предају и продају српског народа и државе шипатрским терористима и њиховим меценама у септебру 2013. године велеиздајнички режим Вучић-Дачић у Бриселу потписују и Споразум о телекомункацијама и Споразум о енергетици где се као и у претходним случајевима комплетна телекомуникациона инфраструктура која је у власништву Републике Србије предаје шиптарским терористичким бандама и све уводу у правни поредак непризнате шиптарске државне творевине. Тиме се наноси огромна материјална штета Републици Србији као и свим њеним грађанима који су власници те телекомуникационе инфраструктуре. Тиме се наноси и озбиљан ударац безбедности свих грађана Републике Србије а српским службама безбедности онемогућује приступ информационо-телекумоникационој инфраструктури чиме се у опасност дововоде сви грађани Републиек Србије јер на територији Косова и Метохије оперишу оперативци многи радикалних терористичких организација.

Велеиздајничком режиму остало је да у руке шиптарских терориста преда и све енергетске потенцијале и инфраструктуру Републике Србије на територији Косова и Метохије о чему велеиздајники пар Вучић-Дачић управо преговорају у Бриселеу и тако Републици Србији и свим њеним грађанима нанесу штету која се буквално мери стотинама милијарди евра. То ће имати страшне последице за будући развој Србије и буквално ће држави и свима нама намети немерљиву штету.

И задњој будали треба да буде јасно да је велеиздајнички пар Вучић-Дачић устоличен на власт како би за потребе светске закулисе којој је зинуло дупе на огромно природно и рудно благо Косова и Метохије омогућио контролу и експлоатацију истог. Само су познате залихе угља и руда на Косову и Метохији процењене на преко 1.000 милијарди америчких долара. Цитирамо део текста о рудном благу Косова и Метохије објављеног у Вестима 20111. године:

Анализирајући резерве лигнита у руднику Трепча, компетентни страни, али и домаћи извори тврде да тамо „угља има довољно за наредних 200 година, а у ужој Србији само за 60 година“.

Стручњаци за руде и минерале саопштили су крајем 2008. процену да резерве олова у Трепчи износе 425.000 тона олова, 415.000 тона цинка и 800 тона сребра; да су резерве никла 185.000 тона и кобалта 6.500 тона, те да су у руднику Гребник код Глине, доказане резерве 1,7 милиона тона боксита. Прецизних података о вредности налазишта олова, цинка, сребра, никла, мангана, молибдена и бора на Косову нема, али се верује да је реч о бројевима од којих само може да нам се заврти у глави.

На територији Косова је до 1990. године било 16 од 18 рудника олова и цинка у Србији, а цинк је по количини која се произведе и потроши сваке године у свету на четвртом месту, одмах иза гвожђа, алуминијума и бакра.

Још 2004. године Независна комисија за руднике и минерале Косова, којом је управљао Унмик, у извештају Рајнера Хенгстмана објавила је да је Светска банка проценила минералне резерве Косова на 13,5 милијарди евра, од којих је удео Трепче и тамошњих рудника олова тек три милијарде.

Налазишта лигнита код села Сибовац близу Приштине процењена су на 6,5 милијарди, а Фероникл, са својим налазиштима никла, на две милијарде евра. Остали рудници вреде преостале две милијарде а, према том извештају, експлоатација свих ових резерви донела би бар 35.000 нових радних места и знатне приходе косовском буџету.

Истина је да је вредност рудног блага Косова и Метохије много већа од оног што тврде Унмик и Светска банка јер са на простору Косова и Метохије налазе и огромна налзишта приородног гаса и нафте о којима се ћути веч преко 60 година када су рађена геолошка истраживања која су ту чињеницу потврдила. Србија само од лигнита може да прави довољно струје у наредних 100 година и да њом снадбева читаву Европу. Зато је велеиздајник Вучић веома чест гост Берлина и канцеларке Меркел јер је Немцима по ко зна који пут у задња два века зинула гузица на српско благо. Отимају уз помоћ велеиздајника нашу будућност како би је они имали.

Велеиздајнички пар Вучић-Дачић је уз помоћ велеиздајничког олоша и грамзивих корисних идиота који ординирају на свим нивоима власти и друштва буквално де јуре и де факто ван снажности ставио како Устав тако и важеће законе Републике Србије и тако узурпирао државне институције и власт чинећи тешка кривична дела и угрожавајући безбедност и економску будућност и стабилност Републике Србије  и свих њених грађана. Та ненародна, антисрпска, велеиздајничка и пре свега власт која је огрезла у тешке облике криминала и корупције има и сву потребну медијску помоћ и промоцију која им гле чуда долази од медија у власништву Немаца као што су рецимо Блиц и Политика. 

Овакве злочинце какви су велеиздајнички пар Вучић-Дачић и сви они који свесно и несвесно фасилитирају и финансирају њихову криминалну и велеиздајничку активност од које огромну и немерљиву штету пре свега трпе сви грађани Републике Србије потребно је што пре привести познанију права и Закона. Управо то привођење правди и спровођење важећих закона и Устава треба да буде циљ свих политичких и друштвених организација и слободоумних људи у земљи без обзира на њихову иделошку припадност јер уколико ову велеиздајничку и тешко криминализовану бaгру не приведемо познанију права живећемо под терором сличним оном који се спроводи над српским народом на теритроији Црне Горе. Од Срба ће у њиховој сопственој земљи направити грађане не трећег већ петог реда  а земљу ће препустити под контролу криминалних банди којима ће управљати вековни српски непријатељи.

Велеиздајнички режим и двојац Вучић-Дачић управо су инсталирани у власт из тог разлога.  Да огромомне економске, природне, рудне и људске ресурсе и територију која је у власништву Републике Србије и свих њених грађана буквално предају у руке људима који нас зарад остваривања те контроле већ више од два века сваком приликом тамане као зечеве. Тако је зарад постизање те контроле и испунањвања тог циља у прошлом веку извршен и геноцид над српским народом у коме је побијено преко три милона Срба. Нанети су нам такви биолошки удари од којих се као народ никада нисмо опоравили.

Велиздајнички пар Вучић-Дачић већ деценијама раде као верне слуге тих људи из сенке и светске закулисе те су за њихове потребе учествовали у разбијању и растурању СФРЈ а затим и СРЈ да би данас тај исти посао радили у Србији наносећи огромну штету коју је буквално немогуће измерити било да је реч о оној политичкој, економској или безбедоносној. У читавој тој де факто и де јуре издаји и велеиздаји државних и националних интереса велеиздајнички пар Вучић-Дачић имају помоћ и подршку читавих агентурних мрежa које светска закулиса већ деценијама развлачи по Србији купујући корисне идиоте за мали новац и понеку услугу. Има ту и понека будала која верује у небулозне приче о људским правима и демокрaтији док живи у земљи која је под потпуном политичком, економском, медијском и војном окупацијом.

Продали су и издали државу и народ за најобичнију сићу.

Оно што ни велеиздајнички пар Вучић-Дачић и читава та инсталирана агентурна булумента задњeг олоша и џукела не схвата је чињеница да се Срби кроз историју редовно жртвују за слободу и право на нормалан људски живот. Нема и није било те силе пред којом су Срби узмакли а да јој претходно нису добрано окрвавили вратове. 

Ово велеиздајничка говна проћи ће баш као и многи други пре ње и у то уопште не треба сумњати. Свако ће да добије по заслузи. Како од Господа тако и од народа и државе над којим се иживљава.  То се наравно неће десити само од себе а уставна и законска ДУЖНОСТ сваког у Србије је одбрана и спровођење  Устава и закона на читавој територији Репиблике Србије. Ако важећи Устав и законе не спроводе надлежни органи УСТАВНА ДУЖНОСТ свих је да Устав и закон спроводе сами што је веома лепо објашњено и у самом Уставу.

За крај. Не постоји нити један једини народ на планети нити је било када и где забележено у историји да су представници било које државе или народа радили све оно што су радили и раде велеиздајнички двојац Вучић-Дачић. Ево, позивам историчаре да нађу сличан пример у светској историји јер ја нисам то био у стању да пронађем. Тако нешто у целокупној историји људског рода није забележно нити постоји.

Да власт једне земље уништава и комада сопствену земљу, да издаје и продаје сопствени народ и основне национане интересе. Да власт своју земљу и народ предаје у руке терористичких банди и да исте помаже да на сувереној територији над којом имају сва законска и легитимна права успоставља власт и режим терористичких банди. Такво нешто понављам није забележено у читавој историји људског рода а то управо ради велеиздајнички двојац Вучић-Дачић.

У памет се људи јер ако ово зло што нас је зајашало не уништимо и не искоренимо ускоро нећемо имати ни земљу ни народ.

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ЕКСКЛУЗИВНО: ЕУ СПРЕМА УЛТИМАТУМ СРБИЈИ У ЧЕТВРТАК: Признајте Косово и омогућите му чланство у УН!

1.8 (5) Ђурићу ће у Бриселу уручити нацрт свеобухватног споразума који подразумева де факто признање …

Вучић брани независно Kосово од Русије

4.9 (12) Да би остао на власти, Александар Вучић је спреман не само да изда …

2 Коментара

  1. Sirite istinu svim mogucim sredstvima ! Ovaj ubogi narod nista ne zna !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *