понедељак , новембар 20 2017

КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД? Никад више туриста, а званична продавница сувенира три дана ЗАТВОРЕНА

Српска престоница је током новогодишњих празника угостила рекордан број туриста, али многобројни странци који су допутовали немају где да купе сувенире јер је „Београдски излог“, најпознатија продавница сувенира у престоници, на самом почетку Кнез Михаилове – затворена! И то 1., 2. и 3. јануара!

Ова сувенирница део је „Београдског излога“, простора који поред ње чине и књижара и билет-сервис, а који тренутно неометано раде.

– Па и њима је Нова година, нерадни су дани, људи нису ту – рекао нам је запослени у билетарници, али како руководећи ове продавнице нису на послу, више информација о радном времену сувенирнице нисмо успели да добијемо.

Чини се да је и наше суграђане изненадио прекид рада продавнице, те је неколицина њих похрлила ка вратима, али она се нису отворила.

– Боже ме сачувај, не раде. Свашта! – коментар је био једне старије госпође.

Како је истакнуто на натпису залепљеном на улазу у објекат, продавница је затворена од првог јануара, а са радом би требало да почне сутра. Вероватно када десетине хиљада туриста напусти град.

Чувена продавница позната је по понуди различитих сувенира практичне примене, инспирисаних београдским мотивима, као и по гардероби и публикацијама о Београду које се у њој могу наћи.

Ана Ристовић, Блиц

Фото: Блиц / РАС Србија

Актуелно

Мутава и влада пустили „Гошу“ и раднике низ воду

Председница владе Ана Брнабић изјавила је данас, поводом покретања стечајног поступка у „Гоши“, да држава …

Вучић се данас састао са министром за имиграциону политику српске владе

Вучић се данас у току дана састао са креатором миграционе политике српске владе Александом Сорошем …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons