fbpx

Ко се усудио да прича о томе да жандарми живе с пацовима и без хране?!

0
(0)

Из команде Жандармерије у Београду упућени су помоћници команданта Жандармерије ка Тутину и Прешеву како би саслушали и открили ко је од активиста репрезентативног Полицијског синдиката Србије јавио за катастрофалне услове који владају у базама Жандармерије у Копненој зони безбедности.

Да подсетимо, у бази Брезница прети епидемија мишије грознице због навале глодара, а полицајци дочекују још једну зиму у склепаним баракама, без елементарних услова за боравак. Такође, у бази Табалије у КЗБ жандарми су остали без хране, а следовање које је требало да стигне прошле недеље, још није достављено.

image-2

– Ми ћемо као синдикат поднети кривичне пријаве против оних који малтетирају и саслушавају наше активисте. Наш апел није уперен против МУП Србије, већ после упорних захтева да се стање реши, није постојао други начин да се надлежнима скрене пажња на овај случај и реши алармантно стање. Синдикални функционери ПСС трпе притиске из МУП Србије и команде Жандармерије, који покушавају да прикрију право стање у базама у Копненој зони безбедности, где полицајци и Жандарми чувају административну линију према Космету и баве се проблемом миграната. Прети се свима саслушањима, како би открили ко је јавио синдикату о катастрофалним условима, а све под изговором поштовања дисциплине. Ми се не плашимо самовоље појединих функционера МУП, који су своју способност показали управо на овом случају. Зар је толико тешко обезбедити храну – каже Вељко Мијаиловић, председник Полицијског синдиката Србије.

Вести

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

РУСИЈА САДА ИЗВОЗИ ВИШЕ ХРАНЕ НЕГО ОРУЖЈА: Пет година западних санкција — поклон за руску привреду

4.3 (6) Санкције које су пре пет година САД и ЕУ наметнуле Русији су имале …

Нуде нас као пацове: Брнабићка и министар Љајић експериметнишу у Србији са 5Г технологијом

5 (1) Лекари и научници још увек не могу да се усагласе да ли 5Г …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *